Centrul de Excelență în RMN 3 Tesla. Donna Medical Center

La începutul anului 2019, am inaugurat Donna Medical Center Pipera - care încorporează Centrul de Excelență în RMN – echipat cu cel mai performant aparat din România, Magnetom Vida 3 Tesla de la Siemens cu Sistem BioMatrix. Astfel, oferim pacienților noștri investigații RMN de cea mai înaltă acuratețe și un diagnostic precis, în care aceștia pot avea încredere. Aparatul este dotat cu întreaga gamă de antene, pentru a putea efectua orice tip de examinare IRM 3T.

Magnetom Vida este primul aparat RMN 3T din lume echipat cu sistemul BioMatrix, care îi permite să se adapteze anatomiei și fiziologiei fiecărui pacient, efectuând o examinare imagistică personalizată chiar și în regiuni mai dificile precum cap/gât, coloană vertebrală, abdomen, sâni sau cord. Totodată, oferă imagini extrem de omogene și de o calitate excepțională în tot volumul examinat și rezultate mult îmbunătățite în aplicații ce necesită un câmp vizual larg, cum se întâmplă în cazul examinărilor abdominale sau la cele ale extremităților.

Un mare avantaj al acestui aparat este dat de diametrul larg al tubului cilindric, de 70 cm, care sporește confortul în timpul examinării, foarte important mai ales atunci când pacientul este claustrofob. De asemenea, Magnetom Vida ne oferă posibilitatea de a examina pacienți supraponderali, de până la 240 kg.

Bineînțeles, echipa de medici imagiști se ridică la nivelul dotărilor tehnologice, fiind creată și coordonată de Dr. Elena-Claudia Teodorescu, care are specializare în RMN Mamar. Din echipa noastră de #SuperMedici Radiologi fac parte: Șef Lucrări Dr. Mugur Grasu, Dr. Smărăndița Lăcău, Dr. Marian Ștefănescu, Dr. Ioana Ghervasie, Dr. Gina Zaharia, Dr. Adriana Cojocaru, Dr. Nicole Cuturela, Dr. Beatrice Median, Dr. Veronica Marcu, Dr. Mihaela Buzoianu și Dr. Adrian Dijmărescu.

Dacă aveți nevoie de o investigație RMN la standarde de Excelență, vă puteți baza pe aparatul nostru performant și pe medicii experți.

Puteți afla mai multe detalii despre Centrul de Excelență în RMN 3 Tesla accesând website-ul: www.donna-medicalcenter.ro