Leonidas Ciocolată Belgiană, o afacere de familie

Leonidas este un business de familie. N-ai cum să gândești momentan altfel acest business în România decât ca pe o afacere de familie și-mi doresc să-l las moștenire copiilor mei”, este ideea cu care Ion Codreanu, românul care a adus pralinele belgiene în țară, a pornit la drum. În acest mod a început povestea Leonidas în 1913, și așa s-a dezvoltat și în România.

În primăvara anului 2009, Ion Codreanu a deschis Leonidas Ciocolată Belgiană în București, pe strada Puțul lui Zamfir. Ciocolateria, care astăzi primește zilnic pasionați de ciocolată de calitate, este parte dintr-o rețea prezentă în București (zonele Piața Dorobanți și Calea Victoriei), Brașov și Iași. Iar în curând ne vom bucura de pralinele belgiene și în Cluj-Napoca, sub conceptul Leonidas Chocolate&Coffee. 

Toate ciocolateriile se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia- Bruxelles, garantând astfel aceeași calitate și prospețime peste tot în lume.

Bucuria degustării unei ciocolate de calitate este accesibilă tuturor în Ciocolateriile Leonidas, iar o cutie de praline belgiene este un cadou perfect cu orice ocazie. De cele mai multe ori, acestea sunt mult mai apreciate decât florile.

Peste 80 de sortimente de praline belgiene Leonidas pot fi găsite în minunatele vitrine din ciocolaterii. Ele sunt făcute după o rețetă tradițională și sunt mereu proaspete, iar pentru fabricarea lor sunt folosite doar materii prime naturale și numai cele mai bune ingrediente. 100% unt de cacao pur, atât pentru înveliș cât și pentru umpluturi, și delicatese precum alune din Turcia, cireșe Morello din Périgord, migdale din Italia și nuci din Grenoble.