Anda Manu, Specialist în office design

Probabil singurul arhitect specializat în office design din România, Anda Manu a învățat arta grafică înainte de a scrie. Este fiica unuia dintre cei mai prolifici și captivanți creatori de benzi desenate din România, maestrul Puiu Manu.
 
Astăzi, după o experiență de peste 15 ani în care și-a format expertiza în corporate design, Anda Manu a proiectat spații reprezentative pentru peste 40 dintre cele mai mari corporații prezente în România - inclusiv Orange, Electronic Arts, Raiffeisen, ING, Samsung, Huawei, Unilever, Telus, Vodafone, PricewaterhouseCoopers, Ernst&Young și multe altele.

Cu peste 500.000 de mp de spații de birou amenajate prin proiecte custom made, simulări tridimensionale ale conceptelor și proiecte deja reper în piața de amenajări de birouri din România, AMA Design este singurul birou de arhitectură din România specializat în office design care comunică prin design în limbajul corporațiilor.

Experiența unică în domeniu, răspunsurile rapide și concise, întelegerea imediată și soluționarea necesităților din orice schemă departamentală, soluțiile suplimentare de organizare sau zone colaborative adaptate specificului de business din space planning-urile sale, o reafirmă pe Anda Manu ca autoritate în nișa de office design din România.

Prin excelență în rezultate și comunicare, Anda Manu a participat, de asemenea, la educarea unei generații de arhitecți. 12 ani, ca asistent universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, și-a împărtășit creativitatea cu serii de studenți azi arhitecți asociați la unele dintre cele mai promițătoare birouri de arhitectură contemporană din București.