Farmec, Ambitia romaneasca de a fi cei mai buni

Cel mai mare producător local de cosmetice și una dintre cele mai importante companii din țară, Farmec este exemplul perfect care demonstrează că acolo unde se întâlnesc spiritul românesc, ambiția, pasiunea pentru frumos și oameni dedicaţi, succesul este la el acasă. Cu o istorie de 125 de ani, Farmec este o companie 100% românească și un concurent puternic pentru orice producător de cosmetice din lume, fiind un reper de calitate și de inovație, dar și de excelență în management.

Ca păstrătoare a moștenirii lăsate de Profesor Doctor Ana Aslan, părintele tutelar al Farmec, compania este dedicată creării unui portofoliu de produse inovator și competitiv. Gerovital, marca-emblemă a companiei, este lider de necontestat, iar mărcile Aslavital și Farmec sunt printre produsele preferate ale româncelor. Secretul succesului produselor sunt ingredientele revoluţionare și de calitate, cu eficienţă dovedită în  laboratoare de profil din Europa, precum şi  lansarea de game fără parabeni sau conservanţi. 

Atenția și dedicarea față de consumatoare s-au materializat și prin succesul pe care îl au activitățile de export. Prezentă de câteva decenii pe piețe din toată lumea, Farmec a demonstrat la nivel global calitatea produselor și constanța în inovație. Compania își continuă planurile  ambițioase de extindere pe pieţele din  Europa de est, urmărind  impunerea Gerovital ca marcă de referință internaţională.

La Farmec, succesul este construit alături de efortul și pasiunea  echipei. Cu aproape 650 de angajați, compania se mândrește că este o adevărată familie de profesioniști. Inovația, producția de calitate excepțională, managementul performant, echipa inimoasă și pasionată, alături de spiritul românesc, au transformat Farmec într-o istorie de succes.