Dr. Dana Miricioiu, Class MediSpa

Dr. Dana Miricioiu, partener al conceptului Proud To Be Romanian, este specializata in chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva. A lucrat in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti pana in anul 2007, an in care a pus bazele propriului cabinet, Class MediSpa.

Intr-o ambianta calma si relaxanta, lipsita de stresul pe care l-ar induce ideea unui spital, Class MediSpa pune la dispozitie cele mai noi tratamente si proceduri care imbunatatesc aspectul: interventii estetice laser, interventii de chirurgie plastica, reconstructiva si cosmetica chirurgicala. Dr. Dana Miricioiu colaboreaza de foarte multi ani cu o echipa de medici, chirurgi plasticieni, anestezisti, medici specializati in boli de melabolism si de nutritie, toti pusi in slujba pacientilor, din dorinta de a reda acestora increderea in sine printr-o infatisare agreabila si armonioasa. Echipa Class MediSpa concepe protocoale medicale si chirurgicale destinate a imbunatati imaginea si increderea in sine. Dupa fiecare tratament sau interventie, ingrijirea este urmarita pas cu pas, punand la dispozitia pacientilor produse dermato-cosmetice speciale si diete personalizate, care vor fi folosite pentru a mentine si imbunatati efectul obtinut in urma protocoalelor medicale aplicate, tinand cont de necesitatile estetice individuale.

Dr. Dana Miricioiu este membra a “American Academy of Anti-Aging”, dar si a multor alte organizatii de profil interne si international. Este autoarea cartii “Invata sa invingi – Cancerul de san se poate vindeca”, care are ca scop informarea corecta si educarea femeilor in tot ceea ce priveste cancerul de san.

A introdus in Romania tehnici noi si unice in Europa de mentinere a sanatatii pielii prin interventii laser, fiind proprietara celor mai performante lasere din lume folosite in tratamentele estetice, aparate fabricate de Sciton, USA, iar in urma rezultatelor remarcabine obtinute a fost desemnata speaker international pentru aceasta companie.