Dose Café, Alex Răduca și Alex Frosin

credit foto Elena Cornila / credit galeria foto Dan Gecui

credit foto Elena Cornila / credit galeria foto Dan Gecui

Înainte de a intra în business-ul cu cafea de specialitate, am profesat ca Ofițeri Maritimi Punte. Am studiat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care ne-am obținut brevetul de ofițer și am început să ne angajăm în voiaje internaționale, pe nave comerciale. Așa am învățat să fim organizați și disciplinați în modul de lucru, datorită legilor și regulamentelor stricte, dar bine puse la punct.  
  
Pentru că este o pasiune și o plăcere pe care o avem de mult timp și care a crescut odată cu noi am decis, într-o zi de vară a anului 2015, să punem la punct un proiect prin care să putem oferi o cafea bună și accesibilă câtor mai mulți oameni, influențați fiind de modelele de business mici cu care am luat contact în diverse tări. 

Dose reprezintă răsfățul de zi cu zi pe care toți îl merităm. Cafeaua, fiind mai mult decât o simplă bautură, trebuie să vină însoțită de o experiență completă. Dose oferă această experiență în Coffee Shop-ul nostru complet, unde poți savura o cafea de specialitate alături de alte produse ce urmează aceeași linie de artizanal,  

Avem 6 tipuri de cafea pe care le deosebim după culoarea pungii și după nume, însă ceea ce se află în interior se schimbă constant. Pentru băuturile pe bază de espresso, blend-ul pe care îl folosim este cel mai apreciat, acesta fiind foarte echilibrat și care impacă o gamă foarte mare de gusturi.  

În zilele de weekend ne transformăm într-un mic wine bar, și, pe lângă cafea, oferim vinuri locale, bere artizanală și cocktailuri în ton cu anotimpul, cât și gustări de la furnizori atent selecționați.