Doctor Lorelei Nassar DMD. 24/7 Dental Clinic

Doctor Lorelei Nassar, CEO și chirurgul principal al clinicii 24/7 Dental, s-a născut în România și a trăit 15 ani în Israel. Educația sa medicală include un program de 10 ani în spitalul Poryia din Israel, cu patru ani în Unitatea de Risc Major și alți 6 ca rezident Buco –Maxilo-Facial, numeroase seminarii în Manageriat Feminin, Antreprenoriat în companii autorizate mici și milocii din Israel, precum și pregătire în domeniul hipnozei medicale și diplomă în psihologie și doctorat în implantologie. 
  
Acum zece ani a înființat o companie națională de distribuție de implanturi dentare în România, AB Dental, în același timp cu procesul de re-acomodare într-un București în plină criză economică, cu clădirea unei faime științifice prin pregătirea altor doctori în domeniul implantologiei, cu susținerea unor cursuri în România și la congrese internaționale, realizarea de operații în câteva clinici dentare din țara. 
  
Ca o evoluție naturală în cadrul clinicii 24/7 Dental, ea nu este doar chirurgul faimos ce tratează pacienții cu căldură și profesionalism, ci, de asemenea, un mentor pentru numeroși alți stomatologi, ce vin să învețe noi tehnici chirurgicale și cum să utilizeze cele mai bune tehnologii din domeniu. Pentru că acesta este, de asemenea, un atu al clinicii – cele mai noi dispozitive chirurgicale, ca și abordarea exactă și ergonomică. 
  
Locația – Centrul Vechi, chiar la începutul străzii Lipscani, și disponibilitatea permanentă a clinicii, ca și nivelul profesional și mediul prietenos, au fost de la început indicatori puternici ai succesului, evident acum.