Doctor Dana Miricioiu, Clinica Dana Miricioiu

Specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, Doctor Dana Miricioiu a introdus în anul 2007 în România un concept nou al tratamentelor estetice, bazat pe combinarea procedeelor laser cu cele chirurgicale sau minim chirurgicale. Conceptul Clinica Dana Miricioiu pune la dispoziție cele mai noi tratamente și proceduri care îmbunătățesc aspectul: intervenții estetice laser, intervenții de chirurgie plastică, reconstructivă și cosmetică chirurgicală, într-o ambianță calmă și relaxantă, lipsită de stresul pe care l-ar induce ideea unui spital.

Doctor Dana Miricioiu este adepta intervențiilor estetice preventive, realizate în special prin intervenții laser de remodelare și regenerare a pielii, dar și a celor injectabile. A introdus în România tehnici noi și unice în Europa de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, fiind proprietara celor mai performanțe lasere din lume folosite în tratamentele estetice, aparate fabricate de Sciton (USA) iar, în urma rezultatelor remarcabile obținute, a fost desemnată speaker internațional pentru această companie. Colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, anesteziști, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine printr-o înfățișare agreabilă și armonioasă.

Echipa Clinica Dana Miricioiu concepe protocoale medicale și chirurgicale, destinate a îmbunătăți imaginea și încrederea în sine. După fiecare tratament sau intervenție, îngrijirea este urmărită pas cu pas, punând la dispoziția pacienților produse dermato-cosmetice speciale și diete personalizate, care vor fi folosite pentru a menține și îmbunătăți efectul obținut în urma protocoalelor medicale aplicate, ținând cont de necesitățile estetice individuale. Doctor Dana Miricioiu este membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a multor alte organizații de profil, interne și internaționale. Este autoarea cărții “Învață să învingi – Cancerul de sân se poate vindeca”, care are ca scop informarea corectă și educarea femeilor în tot ceea ce privește cancerul de sân.