Andreea Cremenescu. Povestea 'my romanian store'

my romanian store aduce laolaltă tot ce-i mai frumos din arta românească autentică. Aici gasesti produse făcute cu pasiune de meșteri români consacrați, dar și lucrări ale tinerilor designeri români care reinterpretează arta tradițională într-o abordare modernă.

Povestea ‘my romanian store’ a inceput acum 5 ani, cand am dorit sa creez un loc special, o fuziune de tradițional și modern, LOCUL unde poti gasi NUMAI lucruri originale, românești, făcute de români conform obiceiurilor perpetuate de secole. Drumul nu a fost usor, insa aprecierile pe care le primim zilnic de la cei care ne viziteaza ne-au dat incredere in acest proiect.

Fiecare obiect din magazin are povestea lui – cine l-a facut, cum l-a facut si ce semnificatii poarta. Si noi, la randul nostru, suntem fascinati cand aflam toate detaliile direct de la mesteri si dorim sa transmitem mai departe toate aceste informatii, in speranta ca mestesugurile romanesti vor fi apreciate la adevarata lor valoare. Clientii nostri, in majoritate straini, raman uimiti in fata maiestriei mesterilor romani, in contextul in care in multe tari mestesugurile de odinioara s-au pierdut.

La ‘my romanian store’ gasesti obiecte din ceramică sau lemn, covoare, fețe de masă, ii, dar și îmbrăcăminte, carti și accesorii moderne. Sustinem cu drag si tinerii designeri romani, care isi gasesc inspiratia in simboluri vechi, dand viata unor produse moderne si aducand in prezent arta traditionala.