Dalila Dulgheriu. Singura femeie operator din echipa StirilorProTV

Dalila Dulgheriu este singura femeie-operator din echipa ŞtirilorProTV. Cară zi de zi un echipament de peste 28 kg, cu toate că are doar 1,58 m inălţime, se mândreşte cu faptul că a călătorit în cele mai fierbinţi puncte ale planetei şi nu doar o dată şi-a pus viaţa în pericol de dragul meseriei. A înfruntat inundaţii, zăpezi şi protestatari furiosi, dar a cunoscut şi părţile frumoase ale meseriei: a colaborat cu vedete mari din lumea showbiz-ului, a văzut cele mai exotice destinaţii şi ar putea scrie o carte despre aventurile prin care a trecut alături de colegii de la ştiri.

Dalila a avut noroc să lucreze şi pe parte de film, pe pelicula, "Tornado", ceea ce a fost pentru ea absolut fantastic. A fost un vis devenit realitate, poate chiar vârful carierei sale. A lucrat si la making of-ul pentru "Callas Forever", în regia lui Franco Zeffirelli. La proiectul acela, pe lânga actorii senzaţionali, a colaborat cu echipa de Oscar.

'Toţi oamenii din jurul meu au avut şi au poveştile lor, vieţile lor. Au lucruri pe care îţi place să le auzi. Fiecare dintre noi are, până la urmă, o poveste. Fie că e cunoscut, fie că e necunoscut. Când lucrezi cu oameni de talia lui Jeremy Irons, Andy Garcia, directori de imagine de Oscar, stai lângă enciclopedii ambulante care te fascinează. Îţi dau un sentiment de "plin". Pur şi simplu te bucuri că te afli in preajma lor şi că poti învăţa ceva de la ei. Toţi oamenii ăstia sunt atât de normali si de fireşti'.