Crina Mardare Music Experience, Şcoală de elită

foto credit Zoltan Lorencz

foto credit Zoltan Lorencz

În 2009, într-o perioadă în care piaţa şcolilor private de muzică din România se afla la început de drum, şi-a făcut apariţia “Crina Mardare Music Experience”. Şase ani mai târziu, când concurenţa în domeniu a devenit acerbă, instituţia reuşeşte să îşi păstreze poziţia de lider.

Înfiinţată şi condusă de Crina Mardare, şcoala a adus unii dintre cei mai buni vocal coaches din ţară, atât cu studii cât şi cu experienţă în domeniu, şi se mândreşte cu un portofoliu de invidiat de artişti din tânăra generaţie. Membrii LaLa Band, Tudor Turcu, Anda Adam, Antonia, Giulia Anghelescu, Hevito, Nadir, Nicoleta Nuca, Ioana Anuta-Jo, Lidia Buble şi mulţi, mulţi alţii au trecut pragul şcolii pentru a urma lecţii de canto. 

De asemenea, este singura instituţie de acest gen din ţara noastră care face pregătire pentru admitere cu tinerii care îşi doresc să studieze la cele mai prestigioase universităţi de profil din lume. Programa este distinctă pentru persoanele care vor să se specializeze în domeniu, faţă de cele care o fac doar ca hobby.

Metodele de predare sunt dintre cele mai moderne, iar tehnicile vocale folosite sunt recunoscute şi validate la nivel internaţional. Şcoala a început demersurile şi este în curs de acreditare atât în România, cât şi în străinătate.

Pe lângă corpul didactic, “Crina Mardare Music Experience” reuşeşte să atragă şi să îşi păstreze elevii datorită dotărilor tehnice de ultimă generaţie din sălile de curs, dar şi datorită amplasării în cadrul Arenelor Romane, una dintre principalele locaţii de concerte din Bucureşti. Aici organizează constant evenimente, audiţii şi concursuri în care cei mici au ocazia de a urca şi performa pe scena Arenelor, în aceleaşi condiţii în care o fac şi artiştii consacraţi.