Cincşor.Transilvania.Case de oaspeţi, Autenticitate săsească în centrul Transilvaniei

Proud To Be Romanian înseamnă pentru Casele de oaspeţi Cincșor mai mult decât ancorarea într-un spaţiu geografic. Înseamna să descoperim cu pasiune şi cu mintea deschisă valorile locului, să imbrăţişăm tradiţiile multiculturale ale Transilvaniei şi ale României şi să oferim oaspeților nostri o experienţă gastronomică inedită – rețete vechi redescoperite, ingrediente de calitate din grădinile țăranilor, toate trecute cu maiestrie și creativitate prin mâinile unui bucătar chef pasionat, cu multă experiență – Adrian Boscu. Credem în oameni şi în puterea lor de a schimba lucrurile în locul în care se află – în cazul nostru în centrul Transilvaniei. Credem într-o Românie cu valori autentice, modernă şi deschisă, europeană.

Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți este un concept care îmbină cultura și tradițiile locului cu natura și relaxarea. Cele trei locații își păstrează fiecare specificul ei, ele combină atmosfera autentică cu elemente de confort modern. 

Cincșor se află la poalele Carpaților, în centrul triunghiului Sibiu – Brașov - Sighișoara. Fosta școală, fosta parohie evanghelică și gospodăria țărănească în care se află Casele de oaspeţi din Cincşor, formează împreună cu Biserica Fortificată un ansamblu istoric, tipic pentru fostele sate săsești din Transilvania. La o distanță de aproximativ o oră de Cincșor se află Brașov, Sighișoara sau Sibiu. În imediata apropiere se află Țara Făgărașului cu Cetatea din Făgăraș, Mânăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, herghelia de cai lipițani din Sâmbăta de Jos sau tărâmul bisericilor fortificate la nord de Valea Oltului  – o zonă care încă așteaptă să fie descoperită.