Anca Alungulesei, RawCoCo

Preocupata de spiritualitate, stil de viata sanatos si alimentatie cruda, Anca Alungulesei a deschis RawCoco, prima cofetarie-ceainarie din Romania, in aprilie 2014, din pasiune si convingere. Dincolo de dulciurile delicioase si sanatoase oferite de RawCoco si concepute de cel mai respectat bucatar raw-vegan din tara, Anca Alungulesei si-a asumat o misiune grea, dar vitala pentru viitorul romanilor. 
 
Fondatoarea RawCoco isi doreste ca cei din jurul ei sa constientizeze ca o mare parte din alimentele pe care le consuma zilnic din inertie nu reprezinta hrana si ca o alimentatie vie determina un corp sanatos, o minte mai clara, putere de munca si bucuria de a face cat mai multe lucruri intr-o singura zi. In cautarile ei, Anca a descoperit o reteta simpla si la indemana pentru detoxifierea organismului si a creat un program original de detox din sucuri naturale de legume si fructe, Detox Happy Body, care hraneste organismul cu vitamine, minerale si enzyme, dar ii si da, in acelasi timp, ragazul de a se odihni din procesul greoi de digestie. 
 
Anca Alungulesei este expert in nutritie, trainer in alimentatie raw-vegan, fondatoarea RawCoco, prima cofetarie-ceainarie raw-vegana din Romania, specialist in deserturi raw-vegane si in programe de detox si terapeutice cu sucuri naturale din legume si fructe.

"M-am născut în Piatra-Neamt, acum 38 de ani în mijlocul unei familii deosebite. La vârsta de 27 de ani, am lăsat Piatra Neamţul pentru Bucureşti, insa nici o clipa nu am  uitat locul in care mi-am petrecut prima parte a vietii. 

Parcursul vieţii mele profesionale s-a împletit mereu cu cel al creşterii şi dezvoltării personale, trecand, pana acum, prin 3 etape esenţiale. Sunt 3 etape care m-au format şi m-au transformat în ceea ce reprezint astăzi ca fiinţa umană: a educa/a face/a fi.

A educa: După ce mi-am primit o parte din porţia de educaţie de la familie şi societate, am întors-o la rândul meu înapoi. Am lucrat ca învăţătoare într-un sat la 35 de km de Piatra-Neamt. Acolo am pus stiloul în mâna celor mai frumoase suflete pe care le-am cunoscut în viaţa mea. Şi sunt recunoscătoare pentru asta.

A face: în următoarea etapă a vieţii mele am trecut la a face. Am trecut la mediul privat, am cunoscut lumea corporaţiilor, am fost parte din ea şi mi-am făcut şcoala vieţii acolo.

A fi: de 2 ani am renunţat la a face pentru alţii şi am vrut să ştiu cum e “a fi” pentru mine şi sufletul meu. Mi-am redescoperit fiinţa şi infinitul pe care Dumnezeu l-a presărat în mine. Astfel, am creat RawCoco, prima cofetărie-ceainărie raw vegan din România, din dragoste si pasiune pentru o viaţă cât mai sănătoasă a tuturor românilor. Simt ca misiunea mea in acest moment este aceea de a-i invata pe oameni ca hrana sanatoasa (deserturi raw vegan, programe terapeutice de sucuri si hrana cruda) este cea care ne schimba viata si ne va transforma corpul si starea de bine. Astfel, putem face trecerea de la "starea de bine" la "bunastarea organismului".

Niciodată nu m-am gândit să părăsesc România mea. N-aş fi putut trăi nicicând pe alte meleaguri pentru că nu aş fi putut să mă exprim pe mine ca fiinţă umană într-o altă limbă decât limba românească. Nu aş fi putut să iubesc în altă limbă decât cea romană. Pentru mine, niciodată “I love you” nu ar fi avut semnificaţia iubirii adevărate. Aşa că trăiesc în România, ca să pot spune de câte ori simt “te iubesc”,  "mi-e dor" , “iarta-ma”, “multumesc” Din suflet. Fiecărui suflet în parte."