Povestea Forest Retreat & Spa

Povestea Forest Retreat & Spa a început in urma cu 15 ani, în comuna Măciuca, județul Vâlcea, din dragoste pentru oameni și frumos. Încă de la început, misiunea noastră a fost aceea de a oferi servicii de cel mai înalt rafinament aici, în România, în satul unde am copilărit, visul nostru împlinindu-se în anul 2008 cand prima unitate de cazare și-a deschis brațele pentru a întâmpina primii turiști, urrmand ca in anul 2016 Forest Retreat&Spa sa inaugureze un centru spa de cinci stele situat printe cele mai apreciate centre spa din Romania.

Idealul nostru a fost acela de a ne ajuta turistii să-si creeze ritualuri wellness bazate pe încredere, să-si descopere propriile nevoi și dorințe și să se redescopere în armonie completă cu natura. Am avut si avem o deosebita încredere în interconexiunea dintre corp, spirit, pamant si apa, o conexiune specială cu resursele naturale ale locului.

Forest Spa te intampina încă de la intrare cu nuante verzi ale muschilor naturali din Magic Garden, cu parfumul îmbietor al florilor și cu un design interior complex, compus din piatră și lemn masiv.

Piscina interioară și exterioară, sauna umedă și uscată, salina, dușurile emoționale, sala fitness sunt doar o parte din serviciile oferite de noi. De-a lungul anilor, ne-am focusat pe dezvoltarea terapiilor din cadrul centrului Forest Spa, astfel ca, o dată ajunși aici, pentru un plus de relaxare, recomandăm oapetilor nostri să acceseze tratamentele noastre corporale și faciale. Printre serviciile si terapiile oferite de Forest Spa se numără: masajul balinez, masajul thailandez, Shiatsu, Lomi-lomi,, masaje de cuplu, masaje de relaxare și tratamente faciale efectuate cu ajutorul aparaturii Oxygenera Pro. Dispunem de cinci spații unde turiștii pot opține cu adevărat răsfățul simțurilor și starea de bine: Oxigenera, Harmony, Serenity, Recovery, Rise&Shine și o cameră destinată masajelor de cuplu, Vitality.

Am consacrat o atenție aparte organizării petrecerii timpului în aer liber, pentru cei care își doresc să descopere frumusețea naturală a zonei. Terenurile noastre de sport găzduiesc adevărate campionate de tenis, volei sau fotbal iar Forest Garden este locul perfect pentru cei care doresc să-și petreacă un timp de calitate, în natură.

Pasionații de călărie, de aventură pe bicicletă, atv sau chiar și simple drumeții în natură, pot să își petreacă timpul la Forest Retreat&Spa, alegând forma de miscare cea mai potrivită pentru fiecare în parte.

De peste 10 ani organizam cursuri de ciclism, unde participa an de an peste 300 de ciclisti profesionisti si amatori din toate judetele.

Forest Garden este amplasată într-un cadru pitoresc, fiind exitinsă pe o suprafață foarte generoasă. Oriunde v-ați întoarce privirea, veți vedea doar spații naturale deschise străjuite de verdele pădurilor și albastrul cerului...toate acestea vin la pachet cu cele mai frumoase necuvantatoare. Fiind iubitori de animale, crestem cu o mare grija si atentie 9 cai si 5 caprite.

Meniul restaurantului nostru este bazat pe ingrediente sezoniere și locale, sută la sută naturale, provenind din propria cultură, aceasta consolidând conceptul nostru farm to table.

Atenția oferită oaspeților noștri, pasiunea pe care o punem în pregătirea preparatelor, grija cu care recomandăm băutura potrivită pentru fiecare fel de mâncare, reprezintă valorile în care credem: servicii de înaltă calitate, starea de bine și conexiunea interumana.

Dacă ar fi să spunem ceva de excepție despre cele 4 spații de cazare, am vorbi despre peisajul ce poate fi admirat din toate cele 27 de camere duble și 3 apartamente, despre apusurile de soare mai frumoase decât în orice alt loc, despre aerul curat, despre libertatea absolută pe care o regăsiți odata ajunsi aici. Retreat House, Căsuța Călușarilor, Hotelul și Vila Forest, sunt părțile determinante în obținerea stării de confort și satisfacție. Forest Retreat&Spa este locul unde natura nealterată de poluare și agitația cidadină este gata să îmbogățească propria existență. Este locul în care îmbinăm aromonis senzația de arhaic cu toate facilitățile civilizației și confortului. Locul în care regăsiți liniștea de acasă.