Mianda Travel. Turismul de lux în creștere în 2023

Cererea pentru vacanțe de lux pentru piața românească este într-o continuă creștere. Fie că vorbim de escapade de weekend, sejururi sau circuite complexe în diverse colțuri ale lumii, apetitul pentru hoteluri high-end și servicii de lux asociate a crescut considerabil.

Cifrele în creștere se datorează în mare parte eliminării restricțiilor cauzate de COVID 19, restricții care s-au întins pe o perioadă destul de lungă de timp, în special în zone din Asia insulară dar nu numai.

Stabilizarea monetară și socio-politică din zonă este de asemenea un aspect extrem de important în reluarea vacanțelor, dar și a călătoriilor pe segmentul de business.

Un alt factor care contribuie la creșterea pieței de travel în general este reluarea operării sau mărirea capacității pe mai multe destinații de leisure, în special pe cele populare pentru piața românească (exemplu fiind Dubai, Bali, Thailanda), dar și extinderea ofertei cu propuneri de produse noi, menite să acopere cererea existentă în piață.

În luna ianuarie am înregistrat un număr record de solicitări pe zona luxury, iar trendul este într-o continuă creștere. Pentru a putea veni cu un produs de calitate la prețuri corecte, la Mianda Travel parteneriatele strategice sunt esențiale. Lucrăm atât cu tour-operatorii mari din țară și din destinații, însă contractăm direct hoteluri sau prestatori de servicii locali, în special în zonele în care cererile sunt în creștere, astfel încât să putem personaliza deplasările până la cele mai mici detalii.

Este important pentru noi să ne asigurăm că turiștii noștri beneficiază de calitate de fiecare dată când folosesc serviciile agenției noastre.

Începând din acest an am adus în portofoliul nostru croaziere de la cei mai mari operatori la nivel mondial și ne consolidăm programul de baneficii pentru companiile care au cu precădere nevoi de travel pe zona de servicii premium și luxury.

Raluca Tăculescu, CEO Mianda Travel

https://tinyurl.com/miandatravel