Conest. De peste jumătate de secol construim România

Suntem una dintre primele companii din țară, cu capital 100% românesc, care activează în domeniul construcțiilor. Actul de naștere datează din 1963. Atunci ne numeam Șantierul nr. 2 Chimie Iași din cadrul Întreprinderii de Construcții Montaj pentru Chimie Onești.

În 1970 a fost înființată Întreprinderea de Construcții Montaj nr. 4 Iași (ICM Iași). Șapte ani mai tîrziu am devenit Trustul de Construcții Industriale Iași (TCI Iași). Anul 1991 marchează odată cu privatizarea companiei și apariția brandului Conest.

Timp de 60 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent, angajamentul față de valorile și principiile sale, în care crede cu convingere, desfășurând activități cu integritate și onestitate, simultan cu aplicarea valorilor proprii concretizate prin respect și responsabilitate în tot ceea ce facem.

Pentru că viziunea este unul dintre atributele importante ale unei companii, am anticipat nevoia dezvoltării infrastructurii rutiere în România. Astfel ne-am creat Divizia de Infrastructură Rutieră și avem experiență pe în Servicii, Construcții, Instalații Infrastructură rutieră, Producție.

'Responsabilitate, profesionalism și corectitudine. Aceste valori caracterizează compania Conest de peste jumătate de secol.

Ne-am dezvoltat împreună cu partenerii noștri cărora le-am oferit soluții potrivite, într-un timp scurt, cu misiunea respectării celor mai importante trei valori în esența unei afaceri durabile, valori pe care ţin să le reamintesc de fiecare dată: responsabilitate, profesionalism și corectitudine. Mai mult ca oricând vom continua să le respectăm.

Învățarea continuă, performanța și angajamentul puternic față de partenerii și angajații noștri sunt sursele excelenței noastre profesionale. Toate acestea au făcut din CONEST un nume puternic printre liderii companiilor de construcții.

Obiectivul nostru este şi va fi dezvoltarea și menținerea unor parteneriate de lungă durată, consolidate de experiența complexă în domeniu, managementul de succes, responsabilitatea socială și personalul calificat. În același timp suntem implicați în comunitățile în care activăm și ne oferim sprijinul pentru o mai bună calitate a vieții!

Mulțumesc fiecărui angajat care duce, prin munca depusă, povestea Conest mai departe.

Mulțumesc clienților care au ales compania noastră dar și viitorilor parteneri! Continuăm împreună!’ Viorel Cozma, Președinte Conest

Începând cu fazele de proiectare sau de pregătire a construcției și ajungând la etapele finale premergătoare finalizării acestora, toate proiectele noastre sunt urmărite îndeaproape, cu maxim interes, de către manageri de proiect care reușesc să țină sub control planificarea și bugetarea fiecărei etape de lucrare.

Echipa noastră de specialiști în construcții, iși propune ca în cadrul fiecărui proiect să creeze idei distincte și inovative și să dezvolte soluții profesioniste de implementare a planurilor, considerând specificitatea fiecărui proiect în parte.

Nucleul CONEST îl reprezintă angajații companiei. Obiectivul nostru este de a transformă fiecare loc de muncă într-o provocare pentru a promova un spirit întreprinzător și un management profesionist.

Astăzi avem peste 400 angajați calificați ce formează o echipă de experți în inginerie, proiectare, tehnică, financiar-contabil, administrativ, echipă susținută de personal muncitor calificat (asfaltatori, pavatori, fierari-betoniști, dulgheri, lăcătuși, sudori, vopsitori, schelari, zidari, zugravi, instalatori, electricieni, mecanici utilaj).

Receptivi la evoluția pieței forței de muncă, pe plan intern, CONEST își perfecționează în mod constant angajații pentru că aceștia să atingă un nivel înalt de pregătire în domeniu, oferindu-le în mod continuu training-uri care au că obiectiv cunoașterea și aplicarea procedurilor specifice managementului de proiect.

Portofoliul nostru cuprinde și Conest Grand Residence, Pasajul Octav Băncilă, Arteră Funcțională Sud, Centrul Expozițional Moldova.