MTC. Producător sisteme de acoperișuri și garduri

MTC Construct, o companie cu capital 100% românesc, aniversează în acest an 20 de ani de activitate în domeniul producției de țiglă metalică, tablă cutată, profile gips-carton, șipcă metalică și accesorii pentru acoperișuri.

Fabrica din Tecuci, județul Galați, este dotată cu utilaje de ultimă generaţie, ce prelucrează oţel de cea mai bună calitate. Halele de producție și depozitare au o suprafață de 35.000 mp, iar liniile de producţie sunt 100% automatizate, şi sunt dotate cu cele mai noi tehnologii existente pe piaţă, la nivel mondial.

MTC Construct s-a remarcat pe piaţa naţională ca având în portofoliu o gamă variată de modele, finisaje şi culori de ţigle metalice şi rigle de gard.

'Misiunea noastră este să producem articole de calitate superioară - ţiglă metalică, tablă cutată, rigle de gard metalice, profile gips carton, pe care să le distribuim la nivel naţional şi să asigurăm satisfacţia clienţilor noştrii, oferind calitate la cele mai înalte standarde, gamă variată de culori, finisaje şi preţuri avantajoase.

Producția automatizată, ultramodernă, ne oferă posibilitatea să oferim clienților nostri produse de calitate superioară, la prețuri mici.

Folosim doar materie primă de calitate PREMIUM, de la furnizori recunoscuți la nivel mondial pentru calitate, o gamă mare de culori și finisaje de materie primă PREMIUM. Gama de culori permite încadrarea perfectă a gardului în orice peisaj.' Cătălin Pavel, CEO MTC Construct

Acoperișul este cea mai importantă parte ale unei construcții. Acesta oferă protecție ocupanților și lucrurilor dintr-o locuința împotriva capriciilor vremii. De aceea, un acoperiș bine realizat trebuie să fie durabil, robust și nu în ultimul rând, plăcut că aspect, iar longevitatea este dată de materia prima din care este produsă țiglă metalică.