Tucano Coffee, Love.Peace.Coffee

photo credit Chumash Maxim

photo credit Chumash Maxim

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: dragostea ca sentiment, pacea ca stare și cafeaua în calitate de băutură preferată.

Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții noștri, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea.

Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Totodată aici fiecare se va regăsi într-una din multiplele activități care au loc: seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.

Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări. Lucrăm doar cu Specialty Arabica veritabilă 100%, pe care o prăjim săptămânal în Tucano Coffee Roastery, iar bariștii noștri sunt adevărați maeștri ai cafelei, instruiți după toate standardele și tehnologiile SCAE.

Primul Tucano Coffee din România, Tucano Coffee Guatemala, a fost deschis în aprilie 2014 la București (str.Calea Dorobanților, 18), al doilea, Tucano Coffee El Salvador, urmând în iulie 2015, chiar în inima Bucureștiului pe str. Lipscani, 79. Sunt două cafenele cu ambianțe și interior deosebite, dar la fel de agreabile, unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii.