Thermal Technology. Carbon Fiber Heating

Thermal Technology a fost creat în anul 2004, ca un concept revoluționar de utilizare a unui material organic pentru a genera caldură din energie electrică. Nu orice material, ci acel element inovator care promitea un mare potențial și versatilitate încă de la primele sale utilizări - carbonul.

Intuiția a fost corectă, pariul a fost unul câștigator, dar s-a ivit o problemă: cum să folosești rețeaua de distribuție a energiei electrice? Cum se conectezi un fir de cupru normal la carbon pentru a fi alimentat?

Acesta a fost adevăratul miez al problemei, dar Thermal Technology a găsit soluția câștigatoare, datorită expertizei în domeniu și datorită cercetării continue în domeniul utilizării acestui material inovator.

Geniul, știința și perseverența au făcut posibilă invenția conexiunii carbon/cupru: stabilă, durabilă și protejată de un brevet internațional. Astăzi, Thermal Technology se mândrește cu studiul și implementarea a numeroase proiecte de succes.

Thermal Technology produce sisteme de încălzire prin radiație, evitând circulația prafului și a acarienilor în încăperi. Cablul din fibră de carbon este considerat conform cu limitele legale privind emisiile electromagnetice (Elettra80 - Tuv Laboratorio 2010) și nu generează câmpuri electromagnetice nocive.

Transferul căldurii prin radiație utilizează undele infraroșii ca vector de transfer. Undele infraroșii eliberate în ambient din pardoseală, perete, plafon sau radiatoare, se transformă în căldură când întâlnesc un obstacol, un perete sau o persoană. Radiațiile infraroșii nu sunt absorbite de către aer, ci de către corpurile solide pe care le întâlnesc și care le transformă în energie termică, în acest mod, creând condiții optime pentru confortul persoanelor.

Proiectarea corectă a unui sistem de încălzire pentru locuințe este esențială pentru a asigura eficiența acestuia, cu scopul de a oferi confort maxim pe perioada sezonului rece. Soluțiile Thermal Technology sunt ideale pentru realizarea sistemelor electrice de încălzire cu fibra de carbon, fie în pardoseală, perete sau tavan, capabile să creeze un mediu confortabil cu consum redus de energie. Thermal Technology oferă, de asemenea, soluțiile ideale pentru a menține libere și în siguranță toate acele zone din afara casei supuse înghețului și acumulării de zăpadă, cum ar fi trotuare, rampe, scări și terase. Produsele noastre permit, de asemenea, menținerea liberă de zăpadă a panourilor fotovoltaice și a marginilor acoperișului.

 

Fie că este vorba de plase sau covorașe radiante în pardoseală, soluțiile noastre sunt proiectate personalizat, se pot instala pe pardoseli noi sau pe cele existente, în clădiri noi sau în clădiri în renovare. Este furnizat doar sistemul de încălzire, nu izolația termică sau șapa din beton.

Plasele radiante sub tencuială sau foliile radiante sub panouri din gips-carton, produse de Thermal Technology, sunt soluția perfectă pentru realizarea unor sisteme de încălzire cu amprentă zero.

Confortul maxim în zonele dedicate wellness (saune, băi turcești, spa) înseamnă să te poți bucura și de suprafețele care, prin natura lor sunt reci, precum marmura, și care pot fi încălzite dacă este necesar cu soluțiile noastre.

Radiatoarele de design Thermal Technology se adaptează perfect oricărei zone a casei, creând soluții de amenajare elegante și funcționale. Radiatoarele noastre electrice combină beneficiile încălzirii cu fibră de carbon cu designul casei.

La proiectarea încălzirii într-un ambient arhitectural, fie el rezidențial sau un mediu profesional, este esențial să ne gândim atât la rezultatul estetic, cât și la cel funcțional. Utilizarea materialelor inovatoare, cum ar fi, de exemplu, carbonul, permite reducerea dimensiunilor, mențînând sau chiar îmbunatățind capacitatea termică. Datorită flexibilității acestei tehnologii este posibilă menținerea nealterată a funcționalității produselor și în același timp înfrumusețarea mediului cu adevărate obiecte de design.

Angajamentul constant al Thermal Technology în domeniul ecologic ne-a permis să producem soluții "Eco Friendly" cu cel mai mare respect pentru mediul înconjurător. Fibra de carbon, principalul element al produselor noastre, este de fapt 100% reciclabilă.