Povestea brandului ALISIA ENCO

Lansat la finalul anului 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, brandul ALISIA ENCO inspiră, prin produsele şi iniţiativele sale, la exprimarea liberă a creativităţii şi personalităţii femeilor prin ţinute, accesorii şi atitudine, ca o carte de vizită în business. 

ALISIA ENCO – For creative women in business este un brand romanesc de cămăşi şi îmbrăcăminte pentru femei ce aduce în prim-plan latura creativă a femeilor.

Brandul a fost construit in jurul unei piese centrale, camasa, o piesa devenita iconica in brand, dar redefinita cu fiecare noua colectie. 

Cea mai apreciata colectie de camasi pentru dama intitulata Traditionale este inspirata de autenticitatea si frumusetea cusaturilor populare romanesti si imbina rigurozitatea unei camasi business impecabile cu naturaletea broderiilor de altadata, intr-o simfonie stilistica cu amprenta proprie, puternica.  

O alta colectie deosebita este cea a accesoriilor, o colecție spectaculoasă de broșe-statement pentru cămăși, dedicate aniversării Centenarului României, fiecare broșă fiind o mică piesă de artă în sine. Frumusețea cu totul specială a colecției de accesorii stă în faptul că ea reuseste să îmbine cele mai noi trenduri în accesoriile de modă cu inovația tehnologică fără a face rabat de la minimalismul de “business with a twist” deja consacrat al brandului ALISIA ENCO.  

Incepand cu anul acesta, am dezvoltat si o linie de tricouri, bluze si pantaloni, colectia Casual Romanesc, realizata din bumbac organic si continuand traditia noastra, aceea de a aduce mai aproape de noi simbolurile romanesti.  

ALISIA ENCO, o companie cu capital 100% romanesc ce propune produse romanesti, reprezinta mai mult decat o declaratie de stil – este un statement al asumarii bogatiei cultural-istorice ce vorbeste raspicat despre persoana care il poarta. Detaliile minimaliste unice ale pieselor vestimentare si ale accesoriilor ALISIA ENCO inseamna atat de mult si poarta o atat de mare incarcatura incat fac persoana care le poarta remarcata fara a fi nevoie de cuvinte.  

Ajutându-le să îşi contureze stilul personal prin produse ce nu se încadrează în tiparele clasice de business, din materiale de cea mai bună calitate, ALISIA ENCO îşi propune să le inspire pe doamne să experimenteze cu imaginea lor prin culori, texturi şi croieli inovative.   

Toate produsele se pot achizitiona online, de oriunde in lume prin intermediul magazinului online AlisiaEnco.ro sau prin intermediul marketplace-urilor Fashion Days, E-Mag, Fashion UP, Galateca, SUGARTRENDS si in curand Zalando.