Masa-Casa. Un concept nutritional antiaging cu grija pentru gust.

Dupa ce a dat aripi si jaratic Pegas-ului Andrei Botescu mai da drumul unui proiect neobisnuit in domeniul nutritiei si sanatatii, impreuna cu Anamaria Georgescu - Masa-Casa, un concept nutritional antiaging cu grija pentru gust.

‘Aventura noastra a inceput din pasiune si amuzament intre prieteni, testand, gustand si mancand impreuna (de unde - Masa) la fiecare dintre noi acasa (de unde - Casa).

MASA - CASA este un concept unic, ce isi propune sa exploreze si dieta ketogenica/low carb, combinand elemente din bucataria locala romaneasca cu elemente din zone indepartate, unde am calatorit si experimentat retete delicioase.

Revolutia alimentatiei low carb este in plina desfasurare la nivel mondial, acest stil de alimentatie romitand un control al greutatii, dar si sustinerea sanatatii si chiar prelungirea vietii (lifespan, health span).

Pentru a ne sustine noul stil de viata sanatos am deschis primul restaurant din Bucuresti specializat pe dieta ketogenica, pe strada Mihai Eminescu 206, intr-o locatie micuta. Aici gatim printre  altele pizza cu continut scazut de carbohidrati cu blat din faina de migdale si fibre de in. La fel burger sau paine low carb si chiar prajituri si torturi din care te poti infrupta fara sa te simti vinovat ca ai exagerat cu consumul de zahar si carbohidrati.

Pe langa faptul ca ne simtim grozav de cand nu mai mancam zahar, vizitele la dentist au disparut, iar kilogramele in plus s-au topit fara sa revina

Experimentam si inovam mereu noi retete si combinatii culinare cu gandul sa obtinem si sa oferim o dieta sanatoasa, bazata pe ingrediente sustinute sezonier.’