Marvel Travel. Vacante personalizate menite sa iti ofere experiente unice

Vacanta este asociata cu starea de bine. Corpul si mintea se relaxeaza, iesind din rutina zilnica. Experientele traite in vacanta sunt cele ce creeaza amintiri, emotii si fericire. De aici pleaca intreg conceptul Marvel Travel: sa iti oferim o vacanta care se potriveste perfect cu stilul tau, in care te simti bine si din care te intorci mai fericit.

Marvel Travel este un concept nou de agentie de turism care se focuseaza pe nevoile clientului. Fiecare vacanta este unica, asa cum este fiecare turist. Cu totii avem gusturi diferite, placeri diferite si un ritm diferit, de aceea credem ca vacanta trebuie sa se muleze pe profilul clientului si nu clientul pe o vacanta predefinita.

"La Marvel Travel ridicam vacanta la un alt nivel. Intai discutam cu fiecare client in parte, anticipam nevoile sale si personalizam fiecare element al vacantei in functie de cerintele si specificatiile sale. Pregatim minutios calatoria, asiguram asistenta specializata indiferent de locatie si timp, apoi la intoarcere povestim despre experienta avuta si extragem informatii care ne vor ajuta sa ii oferim o vacanta si mai buna pe viitor." Alexandra Parvu, cofondator Marvel Travel.

In materie de vacante de lux punem accentul nu doar pe opulenta. Suntem foarte selectivi cand vine vorba de hoteluri, de serviciile de transferuri, de ghizi si de companiile aeriene. O vacanta de lux iti ofera un standard superior al serviciilor, completat de experiente ce dezvaluie sarmul fiecarei destinatii vizitate.

Excelenta inseamna mai mult decat servicii superioare, atentie la detalii si eleganta. Excelenta se naste din combinatia tuturor acestor elemente pentru a crea o experienta unica si amintiri care dureaza o viata.