Adrian Perjovschi, Consilierul ideal de imagine

Adrian Perjovschi, unul dintre hair stylistii de succes din România, şi-a transformat meseria într-o artă! Lucrează de la 19 ani şi împărtăşeşte tuturor pasiunea pe care o are pentru frumuseţe, rafinament şi stil. 

Şi-a început cariera la Geta Voinea, perioadă  în care a plecat la seminarii în străinătate, la Londra, Paris, Milano, unde a urmat cursurile de la Toni & Guy, Vidal Sassoon - numele cele mai grele din această industrie. 

A fost foarte entuziasmat şi motivat să ajungă în echipa Tigi şi Joico ca trainer, iar în domeniul coafurii a învăţat şi descoperit pasiunea de a pregăti elevi, de a-i forma profesional.

Aşa s-a născut şi ideea de a-şi forma propria echipă de oameni profesionişti, formând astfel o a două familie. “Am pornit pe ideea unui atelier propriu de lucru unde am putut să ne desfăşurăm creaţiile. Acum, la Jovsky Studio suntem o familie formată din 15 oameni”. 

Adrian Perjovschi s-a specializat ca şi colorist, stilist şi visajist. A avut colaborări de lungă durata cu trusturile MediaPro şi Intact Media Group pentru cele mai de succes producţii din România, a lucrat la reclame şi spoturi pentru brand-uri foarte cunoscute, este consilierul ideal pentru persoanele care vor să îşi facă o schimbare radicală de look.“Poţi opta pentru o schimbare radicală în orice moment. Contează să ştii să o porţi, să ai atitudinea potrivită. Noi alegem schimbarea printr-o consultanţă înainte, de fizionomie,de personalitate, de jobul pe care îl are persoana respectivă şi îi propunem ceva aproape de ceea ce îşi imaginează”.