Izabela Mandoiu, Designer

Designerul Izabela Mandoiu declară că Motivele Tradiționale sunt Motive de Fericire și consideră că vestimentațiile cu motive și modele tradiționale înfrumusețează într-un mod aparte sufletul purtătoarelor, dar și peisajul urban.

Brandul Izabela Mandoiu este despre fiecare femeie care crede în poveștile țesute cu valori, povești care duc mai departe tradițiile românești și adaptează stilul popular așteptărilor moderniste ale noii generații. Hainele sub semnătura Izabela Mandoiu sunt atât piese cu specific românesc, dar și piese moderne, accesorizate cu motive tradiționale geometrice sau florale.

Prin îmbinarea motivelor românești, simboluri geometrice și florale cu stiluri și design contemporan, creațiile Izabela Mandoiu sunt combinația perfectă între tradițional cu avantgardism. Acestea se pretează ținutelor casual, office și de eveniment și se accesorizează cu zâmbete.

„Atuurile companiei sunt munca asiduă și o echipă de oameni cu valori similare și iubire pentru cultura națională. Ceea ce ne deosebește de ceilalți fashion designeri nu constă doar în conceptul creațiilor, ci și în folosofia brandului. Fiecare piesă are o poveste proprie și povestea este țesută cu valori. Faptul că inspirația, creativitatea mai multor designeri își au originile în tradiții și simbolistica străveche este o dovadă clară că avem o speranță de a nu ne pierde identitatea națională și contribuim la cultura, însă este de preferat să creăm pe această nișă pentru că avem ceva de transmis, credințele proprii, nu pentru a urma trendul”,  Izabela Mandoiu, Designer