Institutul Dermato-Estetic, Dr. Irinel Nedelcu

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician specialist in proceduri cosmetice de avangarda - terapii faciale anti aging, microneedling, peeling-uri chimice, fotoregenerare, epilare definitiva, crioterapie, Cryolift, Dermapen.

Impreuna cu sotul sau, Dr. Irinel Nedelcu, director Egoclinic, medic primar dermato-venerolog, doctor in stiinte medicale, a infiintat institutul de infrumusetare Dermaspa, din dorinta de a oferi pacientilor un loc in care stiinta, frumusetea si arta ingrijirii pielii se imbina armonios.
'Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic in abordarea holistica a ingrijirii pielii. Va oferim o experienta unica in tratamentul complex, estetic si dermatologic!

Abordarea complexa a procedurilor de infrumusetare si intinerire in centrele de excelenta Egoclinic Romania si Dermaspa permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical-cosmetic, in siguranta deplina si fara intreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului.

La noi veti descoperi o gama larga de tratamente inovatoare, care va vor ajuta sa aratati mai bine si sa va recapatati increderea in dumneavoastra.

Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu a inaugurat noul sediu din Calea Plevnei 82. Am fost onorati sa avem alaturi de noi personalitati marcante precum Andreea Esca, Amalia Enache Oficial, Dana Sota, Laura Teodoru, Dana Argesan, Make-up Artist, Geanina Ilies, Lorena Buhnici, Adriana Petrescu, Luminita Popescu, Bianca Nutu, carora le multumim pentru sustinere. Cu acest prilej a fost lansat parteneriatul dintre Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu si conceptul Natural Beauty by Adriana Petrescu.

Prin intermediul acestuia, Adriana Petrescu aduce beneficiile celor doua aparate premium: Ulthera si Vela Shape III. Terapii de ultima generatie, acestea revolutioneaza procedurile anti-aging si de remodelare corporala. Fara bisturiu, fara timp de recuperare sau riscuri.

Printre serviciile pe care le oferim la Institutul Dermato-Estetic Dr Irinel Nedelcu se numara dermatologia, chirurgia dermatologica, implant de par, tratamente de recuperare a parului, estetica medicala, tratamente anti aging, remodelare corporala, dermato- cosmetica.

Lansarea acestui nou centru dermato estetic vine ca o incununare a eforturilor si a experientei noastre profesionale de peste 20 de ani si este, in acelasi timp, o reflexie a acestora'.

Fondatori: Irinel si Ana Maria Nedelcu.