Gina Dragomir, ArtisanArt

Inca din copilarie, Gina a cochetat cu tot ceea ce insemna frumos si creativ, asta pana cand s-a indragostit iremediabil de designul web si a considerat ca si-a descoperit menirea. Pe atunci insa, nu stia ca viata este imprevizibila si plina de surprize. Dupa 11 ani in care a practicat designul, participand si  castigand diverse concursuri de design, absolvind doua facultati si dobandind o experienta solida in domeniul designului, cea mai mare pasiune a sa - pictura - dintr-un simplu moment de relaxare si exaltare a spiritului - a devenit un business de suflet. 
Proiectul ArtisanArt este un vis devenit realitate datorita pasiunii si talentului artistei, dar si a sustinerii celor apropiati.  Pasionata de spiritualitate si de  frumos, artista reuseste sa transpuna in picturile sale adevarate povesti cu zane, printese, peisaje magice, ingeri si, bineinteles, cu iubire, multa iubire. Lucrarile sale atipice, sunt pline de culoare, de viata, de energie pozitiva si de emotie.

Realizate in acuarela, acrilic sau ulei, tablourile au ajuns in multe orase din tara, infrumusetand si vindecand suflete in casele a zeci de romani. Cel mai recent proiect, realizat in colaborare cu Liberty Print, este o linie personalizata de tricouri ce au ca imprimeuri picturi originale, viu colorate si foarte vesele.

Pe langa expozitiile de pictura sustinute in Timisoara si nu numai, proiectul sustine ajutorarea copiilor din mediile defavorizate, prin organizarea de evenimente si concursuri cu scop caritabil.

In curand, creatiile ArtisanArt vor putea fi admirate si achizitionate nu doar online, planurile de dezvoltare ale brandului fiind indraznete. Puteti afla mai multe detalii despre proiect vizitand site-ul www.artisanart.ro si pagina de facebook ArtisanArt Boutique.

"Singurul mod de a realiza lucruri minunate e sa iubesti ceea ce faci!"