Gáspár György. Revoluția relaționalã în România

credit foto Paul Buciuta

credit foto Paul Buciuta

‘Fiecare dintre noi cărăm în minte o poveste despre cine suntem, ce merităm și unde putem ajunge în această viață.

Pasajele de început le scriem din primele zile de viață, continuăm să adăugăm altele noi pe măsură ce descoperim viața și ne oglindim psihologic în relațiile care ne cresc.

Indiferent cine suntem și ce nume purtăm avem responsabilitatea de a edita conștient această poveste psihologică pentru a face loc tuturor părților care descriu istoria personală și care ne ajută astfel să descoperim cine suntem, cu adevărat.’ Gáspár György

Gáspár György este psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional, cu specializare în hipnoza clinică, psihoterapia de familie şi psihoterapia integrativă. Profesează în domeniul sănătăţii relaţionale de peste zece ani, și este cel ce a introdus conceptul de #RevoluțiaRelaționalãÎnRomânia.

Membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, unde coordonează programul de formare în psihoterapia familiei, este responsabil pentru dezvoltarea strategiei de colaborare europeano-americană în domeniul psihologiei şi al psihoterapiei relaţionale, dar și autor al lucrãrilor "Copilul invizibil", "Revoluția iubirii", "Mindfulness Urban", "Love is fun".

Are un parcurs atipic în alegerea carierei, dar considerã cã nu ar fi fãcut nicio altã meserie cu mai multã dãruire. A terminat Facultatea de Psihologie din cadrul Universitãții "Babeș Bolyai" la Cluj, urmând ca apoi sã fie fondatorul platformei Pagina de Psihologie.

În toamnã, pregãtește cel mai mare eveniment al sãnãtãții relaționale, #EpicTalk2019.

www.paginadepsihologie.ro