Domenii Plaza by Residence Hotels

În inima Bucureștiului, în apropierea Mănăstirii Cașin și a Arcului de Triumf, fosta casă a scriitoarei Doina Uricariu găzduiește acum rafinatul Hotel Domenii Plaza.

Clădirea de patrimoniu se remarcă prin eleganţa construcţiei şi nota de rafinament specifică timpurilor boeme a căror amintire o mai păstrează încă vie, fiind placată cu același tip de piatră ca și Arcul de Triumf și decorată cu materiale deosebite, precum marmura de Carrara și diferite tipuri de lemn prețios.

Hotel Domenii Plaza recreează farmecul exterior al clădirii şi în interior, reuşind să îmbine cu rafinament arta, cultura şi confortul într-una dintre cele mai selecte zone ale orașului.

Camerele sunt elegant decorate, cu mobilier din lemn masiv de cireș și stejar, țesături englezești și bumbac egiptean, care păstrează încă atmosfera boemă specifică stilului creat in urma cu multa vreme, imbinat subtil cu elemente actuale de tehnologie moderna si accente urbane .

La ultimul etaj al hotelului Domenii Plaza se afla cel mai romantic roof-bar din oras. Terasa Astrodom ofera o priveliste unica catre Parcul Herastrau, Arcul de Triumf si Manastirea Casin.