Ioana Stănescu, Colorate

Colorate este un proiect nascut din dorinta de a da viata unor obiecte aparent simple. Acesta a fost visul Ioanei Stanescu in 2011 si, de atunci, multe obiecte decorative, pereti, tricouri si farfurii au capatat cu adevarat viata prin culoare.

Cand nu concepe decoratiuni florale, Ioana reuseste sa transpuna stari de spirit si voie buna in toate lucrarile ei, fie ca e vorba de arta murala (picturi pe peretii companiilor sau peretii camerelor de copii), fie ca e vorba de decorarea unor obiecte aparent banale (cani, farfurii, rame foto) cu maxim de creativitate si culoare.

Luand amploare printre trend-setterii si vedetele locale, decorarea farfuriilor si a canilor a devenit o linie de business in sine, la Colorate apeland chiar si agentii de publicitate pentru integrarea produselor in campaniile unor brand-uri cunoscute.

Colectiile actuale sunt Party Plates, Simplicity: Emotie.Bucurie.Traire, #iubesteromaneste, Coffe Mugs insa Ioana nu se opreste aici si realizeaza si comenzi 100% pesonalizate pentru cei care viseaza la un set de farfurii custom sau vor sa ofere un cadou de impact.

Pentru a aduce bucurii peste tot, piese din colectiile Colorate au ajuns si peste hotare, infrumusetand casele romanilor de pretutindeni.

Dezvoltand aceasta puternica legatura emotionala intre obiecte aparent banale si posesorii lor, Colorate dovedeste inca odata ca pasiunea, talentul si sustinerea comunitatii pot creste proiecte minunate.