Centrul Medical SanConfind, Centrul sănătății tale

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina oferă servicii premium de diagnostic și tratament. Aici poți beneficia de o infrastructură de invidiat, o aparatură medicală de ultimă generație și un personal dedicat. La numai 100 km de București te așteaptă un spital cu adevărat european, în care cel mai important om este PACIENTUL. Discutăm despre o investiție 100% românească, realizată de o cunoscută companie petrolieră din Câmpina, o investiție care îl poate face mândru nu doar pe orice localnic, ci și pe orice român. Este un spital fără limite, și nu spunem asta în sens metaforic, ci doar pentru că SanConfind se află într-o continuă dezvoltare, proiectul său nu a ajuns la final (la finalul care va încununa această frumoasă lucrare), ceea ce înseamnă că și mândria românului care îi trece pragul mai poate crește sensibil.

La Baza de Tratament ai cea mai sărată apă minerală din România, captată de la un izvor natural, nămol de Techirghiol, păstrat în condiții speciale, plus aproape toate procedurile din balneo- și fizioterapie.

La SanConfind se fac investigații prin rezonanță magnetică, tomografii computerizate, ecografii, mamografii cu tomosinteză, radiografii digitale, osteodensitometrii, dar și analize complexe de sânge și diverse probe biologice. 

Ambulatoriul SanConfind (aflat, ca și spitalul, într-o continuă dezvoltare), are, în prezent, cabinete de gastroenterologie, dermato-venerologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie-neonatologie, ortopedie și pneumologie.

Secția Obstetrică-ginecologie, specializată și în chirurgie oncologică, are o maternitate modernă, cu un bloc-operator performant, săli pentru nașteri naturale și operații cezariene, rezerve în sistem rooming-in, un compartiment ATI și un salon postoperatoriu. 

Marea majoritate a medicilor de la SanConfind sunt din București, unde lucrează în spitale renumite. La finalul tuturor amenajărilor sale, Centrul Medical SanConfind va avea 90 de paturi și va fi cel mai mare spital privat multidisciplinar din Prahova.