Centrul de Excelență Terapeutică. Active Life Therapy

Povestea noastră a început în 2005 de la o viziune profund umană, aceea de a-i ajuta pe oameni să fie fericiți, prin îndepărtarea durerii fizice din viața lor, în orice formă de manifestare, acută sau cronică, prin metode specializate de prevenție sau de recuperare.

Visul devine realitate atunci când crezi și muncești pentru el, dar îi inspiră și pe ceilalți, astfel că o echipă de specialiști dedicați și-au asumat misiunea de a reda cea mai bună formă fizică oamenilor, oriunde s-ar afla ei – la serviciu, acasă sau în deplasare.

Vino să ne cunoști! Suntem tineri, activi, entuziaști, empatici, de încredere, ne bucurăm de ceea ce facem în fiecare zi și dăruim și celorlalți ceea ce cunoaștem. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, ci modul autentic în care ne manifestăm clipă de clipă în cadrul echipei sau în relația cu fiecare pacient.

Suntem aici pentru tine, pentru a te ajuta să descoperi și să trăiești din plin ENERGIA PENTRU FERICIRE, în fiecare zi.

Suntem un centru de excelență terapeutică care oferă soluții individuale personalizate de prevenție, recuperare și wellness, dar și cursuri și ateliere specializate pentru certificarea viitorilor terapeuți sau pentru instruirea și inițierea tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață sănătos, care să le aducă energie pentru fericire.