Centrul Atasagon Detox&Wellbeing din Brasov a deschis bucatarie la Bucuresti.

Primavara este anotimpul cel mai prietenos dietelor vegetariene, iar sosirea acesteia pur si simplu aduce energie in sufletele noastre, in ale tuturor. Inspirati de aceasta energie de primavara si motivati de dorinta de a lansa un alt proiect de suflet, echipa Atasagon Detox&Wellbeing a deschis o bucatarie la Bucuresti.

Ce inseamna Atasagon Alkaline Delivery? Livrarea de meniuri sanatoase, compuse doar din alimente alcaline care iti vor pastra nivelul de energie ridicat pe parcusul zilei. Pachetul este livrat in fiecare dimineata (fie acasa, fie la birou) si contine mancare proaspata, ce va fi servita la fiecare doua ore.

Meniul pe o zi contine o limonada revitalizanta, un mic dejun energizant, lapte de migdale, un pranz nutritiv, doua sucuri din plante verzi si o supa absolut delicioasa la final de zi.

Meniul a fost conceput in stransa colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia. Meniurile sunt potrivite celor care au un program extraordinar de incarcat, care doresc sa scape de stresul gatitutul. Sunt convenabile si confortabile. 

Meniul este ideal pentru oaspetii care doresc sa manance sanatos si echilibrat. Meniurile nu contin gluten, zahar sau lactoza. Meniurile sunt potrivite pentru vegetarieni.

Meniurile se livreaza dimineata fie la tine acasa, fie la birou, iar acest lucru este minunat pentru oamenii care sunt extrem de ocupati. Pe langa faptul ca a manca sanatos necesita timp pentru gatit, trebuie sa mai iei in considerare faptul ca trebuie sa ai timp pentru cumparaturi. De multe ori, timpul nu ne permite sa mergem la piata pentru a alege legume si fructe proaspete. Solutia noastra? Iti livram un pachet ce contine alimente pe intreaga zi, iar tu scapi de stresul gatitul si al cumparaturilor. Meniul este diferit de la o zi la alta.

Mai multe detalii poti regasi aici: https://atasagon.ro/delivery-alkaline-diet/.