Atasagon Detox and Wellbeing, Making health your habit

Centrul Atasagon Detox & Wellbeing porneste de la principiul ca, pentru a fi cu adevarat sanatosi, oamenii au nevoie ca toxinele din corp si gandurile negative din minte sa le fie indepartate. Astfel, intreg meniul serviciilor este guvernat de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, si pune accent pe preventie, detoxifiere corporala, mentala si relaxare.

Situat in Transilvania, in orasul de poveste Brasov, locatia are o panorama frumoasa a muntelui Tampa, fiind așezat la baza lui si permite conectarea la natura, prin plimbarile zilnice in padure din cadrul programului. Designul de ansamblu al centrului este unul minimalist si modern, cu o suprafata vitrata, pentru a avea lumina naturala, cu detalii de design care creaza o atmosfera linistita si relaxanta. 

Centrul este rezultatul unei colaborari intense dintre specialisti internationali, cu o vasta expertiza in domeniul wellbeing-ului. Mai mult, unul dintre fondatori, impreuna cu un specialist in prepararea sucurilor detox si un maestru in terapii spa, a participat la dezvoltarea si implementarea unor concepte unice si inovatoare in cele mai renumite centre de detoxifiere din Turcia. Este important de stiut faptul ca intreg programul se desfasoara sub stricta supraveghere a unui medic cu experienta, specialist in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Dedicat tuturor celor care vor o restartare rapida a organismului, care sa ajute toate sistemele corpului sa functioneze mai bine, vizand sistemul digestiv si imbunatatirea stilului de viata, Atasagon Detox & Wellbeing Center pune la dispozitie programe complexe si diversificate. Acestea accelereaza si intensifica eliminarea toxinelor din organism. Evident, pentru rezultate spectaculoase, eliminarea toxinelor presupune ulterior neutralizarea acestora prin aportul optim de nutrienti, oferit prin intermediul alimentatiei speciale si terapiile adjuvante pachetelor detox.