AMA Design. Cea mai experimentata companie din Romania specializata in office design.

AMA Design este cea mai experimentata companie din Romania specializata in office design.

O echipa puternica de arhitecti cu un portofoliu impresionant de cca 1,8 milioane de metri patrati amenajati in peste 200 de proiecte de birouri si peste de 30 sedii de multinationale, proiectate pe parcursul a 18 ani de existenta a companiei, confirma ca acesti tineri inovatori sunt exemplu ca noua generatie poate deveni un reper atat in tara cat si peste hotare.

Au stabilit standarde de calitate in design si in implementarea proiectelor de relocare ale companiilor si au creat interioare ce incurajeaza colaborarea si interactiunea sociala. Birourile amenajate de ei sunt organizate strategic in functie de tipologia de lucru si de cultura fiecarei companii si reflecta identitatea de brand a clientilor lor.

Au curajul de a utiliza culoarea ca element dominant si a combina texturile in detaliile de finisaje, iluminarea puncteaza decorativ anumite spatii iar mobilierul cu design unicat este prezent in fiecare proiect.

Ca sa crezi, trebuie sa vezi. Ca sa simti, trebuie sa lucrezi cu ei. Mai multe despre proiectele lor pe www.amadesign.ro