3D Dental, Viziune, profesionalism, experienta

Viziunea bazată pe deschidere şi inovare,ne ajută să oferim cele mai bune soluţii pentru sănătatea dentară a pacienţilor noştri.

Profesionalismul este principiul după care ne ghidăm zi de zi, oferind servicii de înalta calitate. Experienţă dobândită în cei 17 ani de activitate este dovadă că rămânem parteneri fideli, pentru sănătate şi confort.

Clinicile 3D Dental sunt dotate cu aparatură de ultima generaţie utilizată pentru a asigura confortul şi siguranţă fiecărei intervenţii.Echipa noastră este formată din medici cu experienţă profesională şi pregătire solidă în domenii precum endodonţie, implantologie, protetică şi estetică dentară, ortodontie şi pedodonţie, paradontologie, chirurgie buco-dentară.

Datorită îngrijirii deosebite şi a fidelităţii faţă de pacienţii noștri am extins gama de servicii, devenind prima clinică dentară din Bucureşti care utilizezeaza laserul chirurgical.

Mai mult, am răspuns nevoilor pacienţilor prin introducerea serviciului de endodonţie microscopică, paradontologie, ocluzologie şi radiologie dentară.

Consolidăm competenţele echipei 3D Dental, în fiecare zi, prin promptitudine, implicare până la cel mai mic detaliu, confort şi grijă pentru sănătatea dentară a pacienţilor noştri.

photo credit Radu Lipsa