Wellborn, Performanță și Excelență Medicală - proudly made in Romania!

Să dai naștere unui sistem medical complet, creat pentru a sprijini întru totul sănătatea femeii și a cuplului, să îl dezvolți constant și să construiești la baza lui o rețea medicală perfect dotată tehnologic și din punctul de vedere al resurselor umane, asta înseamnă să fii Proud to be Romanian.

Wellborn este primul brand românesc dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale, singurul One Stop Clininc de profil din țară.

Povestea Wellborn și a sănătății, așa cum trebuie să fie, a început acum aproximativ 7 ani, atunci când se creiona fundația unui sistem medical privat, ce urma să le aducă femeilor din România mixul de servicii medicale de top pe care le regăseau deja în alte țări. Era o nevoie confirmată de un sistem performant, normat, coordonat prin reguli medicale stricte, fără a permite abateri și disfuncționalități.

“Ne adresăm cu succes unui număr de peste 20.000 de cupluri ce au nevoie anual de proceduri de Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro, iar acestui număr i se adaugă miile de cazuri de diagnostice care necesită intervenții chirurgicale specializate. Așadar, am investit constant în tehnologii medicale avansate și în echipe de medici multidisciplinare pentru a răspunde prompt și în mod integrat pachetelor de afecțiuni medicale semnalate de femeile sau de cuplurile din România”, doctor Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, CEO Rețeaua Medicală Wellborn.

Rigurozitate, perseverență, dragoste de oameni și capacitate de a construi permanent. Toate acestea, prin implicare totală, ca medici și ca Oameni.

Să susții constant, prin campanii sociale, de suport financiar, de informare și de conștientizare un concept de medicină dedicată exclusiv femeilor și cuplurilor din România este o provocare la care Wellborn răspunde cu succes. Validarea acestui fapt vine din cifre și din confirmarea poziției ocupate: este centrul cu cele mai multe proceduri de fertilizare in vitro sau de Reproducere Umană Asistată efectuate anual în România.

“În acest moment, dotarea centrului, calificările medicilor care lucrează aici, sistemul introdus de noi și absolut tot ceea ce înseamnă un circuit corect medical între pacient și clinică este la standarde europene în domeniu. Procentele de rezultate pozitive obținute sunt egale sau în anumite situații chiar depășesc media rezultatelor din domeniu, în Europa”, Dr. Silviu Predoi.
De ce Proud to be Romanian? Pentru că recunoașterea miilor de cazuri tratate cu succes, a miiilor de mămici sănătoase ce au dat naștere unor copii minunați, răsplata în zâmbete și capacitatea de a transforma un medic într-un prieten sunt aspecte pe care pacienții nu le consideră familiare atunci când se intersectează cu mediile specializate de tratare și intervenție medicală locale.

“Centrele similare de Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro din Europa și din Statele Unite ale Americii arată ca Wellborn beneficiaza de o dotare completă, prin servicii de investigații și tratament, dar și de intervenție chirurgicală”, dr. Silviu Predoi.

În prezent, Wellborn este reprezentat cu succes în București și în Târgoviște, pregătind lansarea unei noi clinici ultraspecializate în Ploiești și continuând dezvoltarea în cât mai multe zone, pentru a face tot mai accesibilă sănătatea.