Florâriile Floria, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

"Am început ca o platformă online – floria.ro, în 2010. Iar acum suntem un grup de companii, cu vânzări de aproximativ 1,5 mil. de Euro anual, format din magazinul online Floria, rețeaua de florării Floria în Stradă și Floria la Evenimente.

Ce este Floria? Un business 100% românesc, care crește continuu, pentru că avem încredere și suntem mândri că suntem români. Un business care susține valorile autohtone, care a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, dar și, de patru ori, titlul de Florăria Online a Anului, în cadrul Galei E-Commerce din 2010, 2013, 2014 și 2015. Un business care este mereu atent la ce-și doresc clienții lui, care se adaptează în permanență cu produse și servicii noi, care oferă mai mult decât flori.

De aceea, în prima noastră florărie-concept, deschisă în Piața Dorobanți, din Capitală, promovăm nu doar florile (unele dintre ele foarte rare, găsite doar în florăriile noastre), ci și artiștii locali. Toate cadourile unicat, găsite aici, într-o zonă elegantă, special amenajată, sunt recomandate cu drag și dichis de către curatori cunoscuți, din categoriile: literatură, vinuri de lux, delicatese, obiecte handmade de home deco și bijuterie contemporană.

Așa că Floria este, de fapt, mai mult decât o afacere. Este o experiență -pentru români, despre români."