Conacul lui Maldăr. Farmecul boieresc al Olteniei de altădată

Conacul lui Maldăr este o culă oltenească autentică, ce își păstrează intacte toate detaliile de caracter – dintre care, cu adevărat iconic este cerdacul brâncovenesc, cu arcade.

Domeniul include conacul, restaurantul, o căsuță de oaspeți în stil tradițional, crama, biblioteca, o piscină exterioară și un spațiu interior de wellness - toate dezvoltate în timp, organic, în tihnă. Așa cum e și viața la conac. Aceasta e, de fapt, un mic voiaj în vremea boierilor noștri de odinioară, fiecare din cele 18 camere păstrând atmosfera de atunci până la nivel de detaliu.

Conceptul de ospitalitate al Conacului lui Maldăr este cel al “răsfățului boieresc” – o promisiune respectată în toate experiențele oferite - de la cazare la gastronomie și evenimente. Acestea din urmă readuc în contemporan fragmente de viață de altădată (șezătoarea tradițională, divanul oriental, serate franțuzești), dar, în egală măsură, experiențe de real răsfăț sunt cele de familie (nunți, aniversări), sau corporate (teambuilding, retreat).

Acestea pot fi propuse inclusiv în formule tematice complete, de la meniu la recuzită și opțiuni de activități (atât de interior, cît și explorări ale Olteniei).

 
 

În calendarul evenimentelor, apogeul fiecărui an îl reprezintă ultimul weekend din octombrie – când “Zilele Conacului” devin un festival, retras și exclusiv, de gusturi și experiențe. Un concept diferit în fiecare an, dar oferind oaspeților de fiecare dată un festin de momente trăite cu farmec.

Aflat chiar în inima Olteniei, Conacul lui Maldăr e o lume în sine. Un domeniu de noblețe, al tihnei și al răsfățului, în care sunt cultivate experiențe reconfortante memorabile.