Royal School in Transylvania, "Whatever the Question, Education is the Answer"

Royal School in Transylvania este cea mai nouă școală internațională din Cluj-Napoca, cu predare exclusivă în limbă engleză, după curriculum-ul național al Angliei, școală membră COBIS (Council of British International Schools) cu drepturi depline, înregistrată din 2015 în România de către ARACIP în Registrul Special al școlilor internaționale, acreditată Cambridge.

Royal School in Transylvania este o școală transparentă, cu o formă inedită de guvernare. Echipa de profesori români și britanici, dedicați, cu experiență, asigură o educație pentru viață, centrată pe aptitudinile și potențialul fiecărui copil. Este o școală care nu aparține unei familii sau unei persoane, nu este o școală de stat sau una confesională; este organizată după o a “patra cale” (a Fourth Way School), o școală din comunitate pentru comunitate, cu un mod de abordare și organizare diferită.

Royal School in Transylvania reprezintă un pod între educație și societate. Este o școală făntănă în inima comunității, atrage oamenii spre ea, oferă calități estetice și flux de cunoștințe orașului.

La Royal School, toată lumea poate contribui prin experiență, cunoștințe și alte resurse de care dispune pentru a crea cel mai bun mediu de învățare: copii, profesori, părinti, fondatori, guvernatori, sponsori, sfătuitori, ambasadori – cu toții provenind din comunitatea largă.


Apariția Royal School în peisajul educațional clujean oferă părintilor din Cluj-Napoca, dar și din regiunile învecinate, o opțiune inovativă și o experiență educatională aparte.

Royal School in Transylvania promovează educația centrată pe elev, educația diferențiată și oferă cel mai bun curriculum pentru limba engleză, protejând totodată limbile materne ale copiilor.