Nespresso, Perfecţiune în fiecare ceaşcă

După o carieră de 17 ani în industria hotelieră, Sonia Năstase a preluat, la finalul anului 2014, conducerea Diviziei Nespresso, un brand de cafea de lux, recunoscut la nivel internaţional pentru calitatea inegalabilă şi serviciile de înaltă clasă. 
   
Acela a fost momentul în care s-a „încredinţat” cu totul pasionatului rafinat de cafea, prin studierea atentă a preferinţelor şi a exigenţelor acestuia. „Nespresso este un brand inspiraţional, care <trăieşte> într-o cultură a rafinamentului, a experienţelor de înaltă clasă. Oamenii care îl conduc sunt cea mai frumoasă oglindă a lui: atenţi cunoscători ai bunului gust, pasionaţi de fineţe şi distincţie. În acest context, conducerea Nespresso România înseamnă deopotrivă o mare bucurie, dar şi o responsabilitate pe măsură.”, povestește Sonia.

Nespresso foloseşte exclusiv boabe de cafea Gourmet de cea mai înaltă calitate, riguros selecţionate, din cele mai bune regiuni producătoare de cafea din lume. Doar 1-2% din cafeaua recoltată la nivel mondial corespunde standardelor de cea mai înaltă calitate care o fac eligibilă pentru selecţia Nespresso.

În România, Nespresso scrie povestea cafelei excepţionale în cadrul primului Nespresso Boutique din Bucureşti, din Calea Dorobanți nr. 210. Aici, pasionații cafelei pot descoperi, sub atenta îndrumare a experților Nespresso, 23 de sortimente excepţionale de cafea, obţinute din cele mai bune boabe de cafea din lume, espressoare de ultimă generaţie şi accesorii elegante pentru depozitarea şi servirea cafelei, toate parte a unei experiențe de retail de lux care face din Nespresso Boutique un adevărat templu al cafelei.