Medicum, Medicină cu suflet

Medicină fără empatie? Nu credem în asta. Tehnologie fără răbdare? Nu funcționează. La Medicum, noi împletim știința cu pasiunea. Cea mai avansată tehnologie, cu medici experimentați și dedicați. Credem că fiecare pacient este unic-de aceea oferim consultații personalizate și analizăm în profunzime fiecare problemă, ca să alegem cele mai bune soluții. Găsești tot ce ai nevoie sub un singur acoperiș, în clinică noastră din nordul Capitalei, într-o zonă verde și selectă.

La Clinica Medicum, binele tău este misiunea noastră. De aceea, am ales cea mai avansată tehnologie, în premieră în România, și am format o echipă de medici de elită, din toate domeniile medicale. Pentru ca tu să te simți în siguranță.

În fiecare zi, la Clinica Medicum, împletim știința cu pasiunea, inovația cu empatia și experiența cu compasiunea. Ne luăm răgazul să cunoaștem și să înțelegem fiecare pacient și oferim consultații personalizate, pentru că doar așa putem găsi cele mai bune soluții, la orice problemă medicală.

Și pentru că știm cât de prețios este timpul tău, am adus într-un singur loc toate specialitățile medicale de care ai nevoie. Avem specialiști și soluții pentru întreaga familie, de la cardiologie, chirurgie plastică și dermatologie, până la pediatrie, obstretica-ginecologie, imagistică medicală, alergologie , endocrinologie, hematologie și medicină generală.

Tot la Clinica Medicum, găsești specialiști în nutriție, recuperare medicală, ORL, psihiatrie, urologie, ortopedie și terapii complementare. 

Tratăm și prevenim, totul într-un singur loc, la standarde europene.

“La Medicum, facem TOTUL PENTRU SĂNĂTATE”, dr Cristian Nicolae - Director Medical Medicum .