Enayati Medical City. Orașul medical în care medicina se face cu suflet

În prezent, un pacient din cei 270.000 diagnosticaţi cu boli neurodegenerative costă sistemul medical român aproape 14.000 euro pe an doar din consultaţii şi medicaţie, la care se adaugă costurile informale de îngrijire post-diagnostic. Îngrijirea unui pacient cu probleme neurodegenerative în sistemul Enayati costă, în medie, 1.900 de euro.

Pornind de la speranţa de viaţă în România, care a crescut cu peste patru ani între 2000 şi 2019, dar a scăzut temporar cu 1,4 ani în ultimii doi ani din cauza impactului pandemiei de COVID-19, dr. Wargha Enayati, președintele Enayati Group, a dezvoltat un nou model de sistem medical în București – Enayati Medical City, care să răspundă nevoilor adaptate la cererea de servicii medicale şi la o societate într-un proces accelerat de îmbătrânire, confruntata cu boli cronice, a căror gestionare este din ce în ce mai scumpă pentru sistemul de sănătate de stat.

Când spunem Enayati Medical City ne gândim la un ecosistem medical bazat pe inovație și empatie.

Enayati Medical City se axează pe oferirea de soluții medicale centrate pe îmbunătăţirea calităţii vieţii pacientului, vârstnic în primul rând, incluzând aici și prelungirea vieţii acestuia pentru a limita presiunea asupra familiilor acestora.

Un complex ce ridică standardele și așteptările actuale prin integrarea armonioasă, sub același acoperiș, a două spitale, o bază modernă de recuperare medicală, o policlinică cu peste 60 de cabinete, împreună cu un centru rezidențial premium pentru seniori. În Enayati Medical City se regăsesc parteneri medicali de elită care oferă servicii medicale de top, pe lângă disponibilitate imediată, grijă sporită și profesionalism în tot ceea ce facem.

In spitalul non-chirurgical Enayati Hospital tratăm problematica cronică a pacientului, cu internări pe termen lung şi cu o adresabilitate patologică largă: neurologie, cardiologie, recuperare, oncologie, medicină internă, boli neurodegenerative. Spitalul oferă servicii de recuperare medicală în diverse afecțiuni, îngrijiri paliative, geriatrie și medicină internă, servicii de wellness pentru o longevitate activă printr-o abordare unică, medico-socială, realizată cu aparatură modernă și de ultimă generație.

Sistemul de îngrijire din Enayati Hospital depinde în primul rând de gradul de afectare, în acest sens pacienţii se încadrează în „grade de dependenţă” – pornind de la independent, semidependent şi dependent, dar şi complicaţii şi comorbidităţi (de exemplu, dacă necesită monitorizarea glicemiei sau a funcţiilor vitale mai des, daca au traheostomă, PEG, sondă nazo-gastrică etc). Pacienţii au nevoie de programe personalizate de recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie, masaj, hidrokinetoterapie, ergoterapie, logopedie, recuperarea deglutiţiei, psihoterapie), scheme de tratament moderne, în pas cu tratamentele internaţionale.

In ambulatoriul din Enayati Medical City pacienții au acces la cea mai mare policlinică din țară care dispune de 60 de cabinete cu diverse specialități medicale de care au nevoie.

Enayati Home este un centru rezidențial în care seniorii se bucură de empatie și îngrijiri la standarde internaționale de 5*, având la dispoziție, 24/7, toate serviciile medicale de care au nevoie – de la investigații medicale, consultații de specialitate până la recuperare medicală.

Știm că fiecare pacient este diferit. De aceea, suntem pregătiți să oferim fiecărui pacient îngrijirea de care are nevoie.

Pentru mai multe detalii despre Enayati Medical City și partenerii săi medicali accesează www.enayatimedicalcity.ro sau contactează-ne la numarul 031.228.3200.