Donna Medical Center. Servicii Medicale de Excelență

În urmă cu 25 de ani, pe parcursul unei burse de studii de 3 luni la Institutul Thomas Jefferson în SUA, doctorița Elena-Claudia Teodorescu a observat că majoritatea medicilor erau experți, supraspecializați pe domenii medicale foarte restrânse. Această experiență i-a marcat viziunea, determinând-o să se supraspecializeze în domeniul Imagisticii Mamare, pentru a salva cât mai multe vieți, cu ajutorul unui diagnostic corect, eficient și foarte important: precoce.

În anul 2011, dr. Teodorescu și-a îndeplinit visul și a fondat Donna Medical Center, Centrul de Depistare Precoce a Cancerului de Sân, “un loc unde fiecare femeie să se poată controla, să fie sigură că este bine și să vină într-un cadru cald, intim”.

La începutul anului 2019, am inaugurat clinica Donna Medical Center Pipera și am extins gama de servicii, cu cel mai performant RMN 3 Tesla din țară și cu noi specialități medicale, precum Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Gastroenterologie, Endocrinologie, Oncologie, Pediatrie, sau Urologie.

Zi de zi, medicii imagiști, ginecologi, chirurgi și oncologi, cu 15-30 ani de practică medicală și specializare academică, colaborează în cadrul clinicii pentru a diagnostica și a oferi cele mai bune soluții de tratament pacientelor.

Astăzi, clinicile Donna Medical Center sunt recunoscute de pacienți și lumea medicală pentru Centrele de Excelență în Imagistica Sânului, Ecografie și RMN si pentru Centrul specializat în Obstetrică-Ginecologie, unde cu ajutorul aparaturii de ultimă generație și echipelor medicale supraspecializate, am diagnosticat peste 200.000 de pacienți, salvând mii de vieți.

Prevenția este misiunea noastră. Vă încurajăm să mergeți la controalele anuale de rutină, pentru a fi siguri că sunteți bine.