Cosmin Răileanu. Vindem-ieftin.ro

Vindem-ieftin.ro este expresia celei mai puternice revoluții în domeniul comerțului cu materiale de construcții din ultimii 100 de ani. Costurile mari de logistică, stocare și manipulare multiplă sunt eliminate, legătura dintre fabrică și clientul final fiind una directă.

Compania a atras peste 300 de furnizori excepționali și peste 100 000 de clienți în România și Europa. Este primul market network din domeniul materialelor de construcții și singura companie din România care vinde beton la cifă cu o rețea națională de peste 100 stații. Oferă toată gama de materiale de construcții: de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș, termoizolații până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare, pentru construcții civile și industriale. Cumperi totul dintr-un singur loc, de la prima cărămidă și până la ultimul bec. Consultanța este mereu gratuită pentru toți clienții, indiferent dacă vor cumpăra sau nu de la noi.

Clienții plătesc doar prețul materialelor, nu și adaosurile referitoare la stocare și manipulare care se regăsesc în prețul final de la raft din depozite și hipermarketuri. O cantitate mai mare înseamnă un preț de achiziție mai mic. Oamenii care cumpără de la noi salvează timp prețios, energie și fac economii semnificative la produsele achiziționate.

Redefinirea comerțului cu materiale de construcții

Depozit Virtual este un concept unic lansat de Vindem-Ieftin.ro la începutul anului 2022 menit să redefinească comerțul cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de vânzări și inovare. Cu alte cuvinte, depozitul clasic care vinde acum materiale de construcții va fi înlocuit de cel virtual.

Printre avantajele Depozitului Virtual amintim: acces la un sistem funcțional, testat și îmbunătățit în ultimii 9 ani de activitate, oportunități zilnice din partea clienților companiei pe care le valorifici în funcție de performanța ta, posibilitatea de a vinde oriunde în România sau Europa conform procedurilor în vigoare, lucrezi de oriunde vrei și poți să-ți iei liber oricând dorești, nu ai taxe lunare sau anuale de achitat.

Depozit Virtual este soluția viitorului pentru domeniul materialelor de construcții. Această franciză, unică în România, permite oricărei persoane cu talent și bune abilități de vânzări să își deschidă propriul depozit fără grija stocurilor, a spațiilor, a angajaților sau a costurilor logistice și să devină antreprenor. Produsele sunt vândute direct de la fabrică către client, transformând întregul model de business într-unul eficient și digitalizat cu câștiguri cu mult peste mediile pieței.

 

Este clar că Vindem-Ieftin.ro nu doar că a anticipat viitorul, ci lucrează activ pentru a-l modela. În acest moment de răscruce în care inteligența artificială pare că va automotiza enorm de multe procese, chiar și pe zona de consultanță/vânzări, compania mizează pe contactul uman în această industrie, tocmai pentru ca acest diferențiator să fie un atuu și mai puternic.

De ce aleg producătorii să lucreze cu noi?

Colaborăm cu peste 300 de furnizori, iar site-ul nostru conține peste 7000 de produse. La noi găsiți mult mai multe produse la un loc decât într-un depozit clasic. În plus, nu avem un lanț de depozite sau hipermarketuri, iar acest lucru se traduce printr-o economie foarte mare și prețuri greu de egalat.

Vindem-Ieftin.ro nu oferă beneficii doar pentru clienții finali, ci și pentru producatori.. Modelul nostru de business realizează o vânzare completă pentru producatorii cu care colaborăm, aceștia primindu-și instant banii pe produse. Criza sanitară a încurajat din plin dezvoltarea afacerilor în mediul online.

Stocarea mărfurilor într-un depozit fizic presupune pentru un furnizor diferite costuri precum: chirie, utilități, salarii gestionar și manipulanți, combustibil motostivuitor, etc.

Vindem-ieftin.ro reduce cheltuielile de depozitare, manipulare și gestionare ale furnizorilor cu care colaborăm cu aproximativ 5-10%. Concret, clientul discută cu un specialist Depozit Virtual, iar ulterior marfa este livrată direct de la producător fără să mai treacă prin depozit și fără costuri adiționale.

Potrivit statisticilor vindem-ieftin.ro, în general, o companie din România are nevoie de cel puțin doi oameni pe achiziții, pentru a putea asigura un flux operațional continuu, iar costurile anuale aferente se ridică la 57.000 de euro/ an, calculul fiind făcut pentru o firmă cu 10-20 de angajați. Această cifră variază în funcție de mărimea companiei, de proiectele aflate în desfășurare și de viziunea antreprenorului. Resursa umană care ar fi fost responsabilă cu achizițiile se poate ocupa cu activități mult mai importante decât cu căutarea și strângerea ofertelor din piață.

Pentru a acoperi aceste costuri, firmele trebuie să recurgă la majorări de costuri de manoperă și să pună adaosuri comerciale la materiale. Într-o perioadă plină de incertitudini fiscale și macroeconomice, precum cea pe care o traversăm, soluția antreprenorilor pentru optimizarea acestor costuri poate fi reprezentată de externalizarea serviciului de achiziții.

Cumperi totul dintr-un singur loc

Fiecare listă de materiale trimisă de un client are un consultant dedicat cu care stabilește detaliile, negociază prețurile produselor în funcție de cantitate și zona de livrare, iar apoi rămân în contact pentru orice informație sau nevoie ulterioară. Depozitul Virtual este locul unde clienții câștigă bani, timp și beneficiază de consultanță tehnică de specialitate.

Economisește timp și bani pe materialele tale de construcție! Trimite lista de materiale și beneficiază de negociere, consultanță de specialitate și toate materialele într-un singur loc.