Dental Premier. High Tech Dentistry

Dental Premier este Centru de Excelenţă Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară. Medicii noştri specialişti sunt în măsură să ofere consultanţă la cel mai înalt nivel profesional. Dr. Anca Rusu, medic specialist în chirurgie dento-alveolară și implantologie este medic referent Bredent și unul dintre cei mai apreciați specialiști din România pentru restaurări dentare cu sistemul Fast & Fixed – IMPLANTURI + LUCRARE FIXĂ ÎN 24H

În ultimii 10 ani am redat cu succes zâmbetul a peste 10700 de pacienți, dintre care peste 2000 de cazuri de reabilitări dentare totale la mandibulă și maxilar (implanturi și dinți ficși în 24h) și peste 17 200 de implanturi dentare inserate cu succes. Grație experienței vaste a echipei de chirurgie orală și implantologie, suntem singurii din România care au reușit reabilitarea totală a danturii cu implanturi și lucrări fixe în 24h pentru un pacient de 92 ani. Drept dovadă a experienței și tehnologiilor de ultimă oră utilizate, clinica noastră deține Certificatul de Excelență Fast & Fixed by Bredent – producător mondial de implanturi dentare și Certificatul Excellence Clinic of Dentsply Sirona. 

Oferim servicii complete, complexe, multidisciplinare, graţie dotărilor de ultimă generație şi a echipei formate din 15 medici specializați în ţară şi străinătate pe diferite ramuri ale stomatologiei. Ne aflăm printre cele doar 7% dintre clinicile stomatologice la nivel mondial care utilizează protetica computerizată Cerec 3D Cad/Cam pentru a realiza coroane şi faţete integral ceramice într-o singură vizită, chiar în cabinet.

Pacienții noștri beneficiază exclusiv de cele mai noi și moderne tratamente: implanturi cu încărcare imediată (suprafaţă specială de aderare pentru o osteointegrare perfectă), tomograf dentar cu fascicul conic CBCT (acuratețe maximă şi expunere minimă la radiaţii), coroane şi faţete integral ceramice într-o vizită (One Visit Dentistry CEREC Cad/Cam), endodonție sub microscop High-End Leica cu cameră HD, tratamentul țesuturilor moi cu ajutorul laserului Epic™ BioLase, vindecare accelerată cu PRGF®-Endoret®, piezochirurgie (chirurgie ultrasonică, atraumatică), aparate dentare pentru adulţi şi copii (fixe, metalice şi invizibile), albire dentară profesională cu lampa Beyond® Polus® Advanced – nr. 1 mondial.

De-a lungul timpului am câștigat încrederea pacienților noștri prin tratamente noninvazive, utilizând cele mai minuțioase tehnici, totul desfășurându-se în condiții sigure, aseptice, folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

Mândri că suntem români! Mândri că reuşim să aducem în ţară conceptul «High Tech Dentistry», pentru ca orice român să poată beneficia de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel, acasă, în România.