Dr. Anca Rusu. Medic specialist în chirurgie dento-alveolară și implantologie

Dr. Anca Rusu, medic specialist în chirurgie dento-alveolară și implantologie, a pus bazele uneia dintre cele mai dotate clinici stomatologice din Europa Centrală și de Est, Dental Premier – High Tech Dentistry, Centru de Excelență Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară.

Cei peste 13 ani de experiență în domeniul chirurgiei și implantologiei dentare și participarea la nenumărate cursuri internaționale prestigioase (S.U.A., Germania, Franța, Anglia, Italia, Grecia, Ungaria, Austria, Spania, Monaco, Egipt, Polonia) își spun cuvântul, fiind unul dintre cei mai experimentați și apreciați specialiști din România pentru restaurări dentare complexe, funcționale, durabile și estetice (EXTRACȚII, IMPLANTARE ȘI PROTEZARE PROVIZORIE FIXĂ ÎN 24H).

Clinica Dental Premier oferă servicii complete, complexe, multidisciplinare, graţie dotărilor de ultimă generație şi a echipei formate din 15 medici specializați în ţară şi străinătate pe diferite ramuri ale stomatologiei.

Pacienții beneficiază exclusiv de cele mai noi și moderne tratamente: implanturi cu încărcare imediată (suprafaţă specială de aderare pentru o osteointegrare perfectă), tomograf dentar cu fascicul conic CBCT (acuratețe maximă şi expunere minimă la radiaţii), coroane şi faţete integral ceramice într-o vizită (One Visit Dentistry CEREC Cad/Cam), endodonție sub microscop High-End Leica cu cameră HD, tratamentul țesuturilor moi cu ajutorul laserului Epic™ BioLase, vindecare accelerată cu PRGF®-Endoret®, piezochirurgie (chirurgie ultrasonică, atraumatică), aparate dentare pentru adulţi şi copii (fixe, metalice şi invizibile), albire dentară profesională cu lampa Beyond® Polus® Advanced – nr. 1 mondial.

Dental Premier. High Tech Dentistry

Dental Premier este Centru de Excelenţă Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară. Medicii noştri specialişti sunt în măsură să ofere consultanţă la cel mai înalt nivel profesional. Dr. Anca Rusu, medic specialist în chirurgie dento-alveolară și implantologie este medic referent Bredent și unul dintre cei mai apreciați specialiști din România pentru restaurări dentare cu sistemul Fast & Fixed – IMPLANTURI + LUCRARE FIXĂ ÎN 24H

În ultimii 10 ani am redat cu succes zâmbetul a peste 10700 de pacienți, dintre care peste 2000 de cazuri de reabilitări dentare totale la mandibulă și maxilar (implanturi și dinți ficși în 24h) și peste 17 200 de implanturi dentare inserate cu succes. Grație experienței vaste a echipei de chirurgie orală și implantologie, suntem singurii din România care au reușit reabilitarea totală a danturii cu implanturi și lucrări fixe în 24h pentru un pacient de 92 ani. Drept dovadă a experienței și tehnologiilor de ultimă oră utilizate, clinica noastră deține Certificatul de Excelență Fast & Fixed by Bredent – producător mondial de implanturi dentare și Certificatul Excellence Clinic of Dentsply Sirona. 

Oferim servicii complete, complexe, multidisciplinare, graţie dotărilor de ultimă generație şi a echipei formate din 15 medici specializați în ţară şi străinătate pe diferite ramuri ale stomatologiei. Ne aflăm printre cele doar 7% dintre clinicile stomatologice la nivel mondial care utilizează protetica computerizată Cerec 3D Cad/Cam pentru a realiza coroane şi faţete integral ceramice într-o singură vizită, chiar în cabinet.

Pacienții noștri beneficiază exclusiv de cele mai noi și moderne tratamente: implanturi cu încărcare imediată (suprafaţă specială de aderare pentru o osteointegrare perfectă), tomograf dentar cu fascicul conic CBCT (acuratețe maximă şi expunere minimă la radiaţii), coroane şi faţete integral ceramice într-o vizită (One Visit Dentistry CEREC Cad/Cam), endodonție sub microscop High-End Leica cu cameră HD, tratamentul țesuturilor moi cu ajutorul laserului Epic™ BioLase, vindecare accelerată cu PRGF®-Endoret®, piezochirurgie (chirurgie ultrasonică, atraumatică), aparate dentare pentru adulţi şi copii (fixe, metalice şi invizibile), albire dentară profesională cu lampa Beyond® Polus® Advanced – nr. 1 mondial.

De-a lungul timpului am câștigat încrederea pacienților noștri prin tratamente noninvazive, utilizând cele mai minuțioase tehnici, totul desfășurându-se în condiții sigure, aseptice, folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

Mândri că suntem români! Mândri că reuşim să aducem în ţară conceptul «High Tech Dentistry», pentru ca orice român să poată beneficia de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel, acasă, în România. 

Wellborn4All, un concept special de Centru dedicat Reproducerii Umane

Wellborn este o reţea medicală absolut completă, unde cuplurile de pacienţi pot investiga, depista şi trata afecţiuni complexe de infertilitate, unde se poate interveni chirurgical în acest sens şi unde viitoarele mame nasc copii sănătoşi, în condiţii de siguranţă şi de confort depline.” Dr. Silviu Predoi, CEO Reţeaua medicală Wellborn.

Dr. Silviu Predoi a infiintat si dezvoltat departamentul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata din Spitalul Wellborn Baneasa si Spitalul Wellborn Militari.

Reţeaua medicală Wellborn deţine centre şi spitale ultraspecializate în Bucureşti şi în Târgovişte.

Spitalul Wellborn din Bucureşti este centrul de Fertilizare in Vitro – FIV cu cele mai multe proceduri lunare de acest tip la nivel naţional, în acest moment oferind gama completă de metode specializate.

Wellborn4All este un concept special de Centru dedicat Reproducerii Umane Asistate, gândit special pentru a sprijini cuplurile diagnosticate cu infertilitate, respectând standardele europene de calitate, dar la aceleași costuri ca cele practicate în spitalele de stat.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, în Wellborn4ALL sunt nume precum dr. Silviu Predoi, dr. Viorica Chiriță, dr. Carmen Ianiotescu (medici cu ultraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro), embriolog Mihaela Radu, biolog Ecaterina Ilinca.

Wellborn4ALL este situat în cadrul unui spital multidisciplinar, ceea ce oferă siguranță medicală și confort pacientului, prin capacitatea de a interveni și monitoriza orice caz, cu acces la cel mai nou și mai modern Laborator propriu de Embriologie din București.

Medic primar obstetrică-ginecologie, Doctor în ştiinţe medicale, cu supraspecializare in Medicină Materno-Fetală şi Reproducere umană asistată (fertilizare in vitro), cu competenţă în histeroscopie, ecografie obstetricală-ginecologică, Dr. Silviu Predoi este initiator al Programului de reabilitate si restructurare a sistemului de asistenta de specialitate de Obstetrica-Ginecologie in Romania „MATROM” 2000, initiator si promotor, alaturi de Prof. Dr. Stamatian, al conceptului de medicina materno - fetale din Romania, prin infiintarea primei sectii specializate de medicina materno-fetala (prima sectie de acest tip din Romania infiintata in Spitalul „Sfintii Imparati Constantin si Elena din Bucuresti), initiator al primului Program national de screening de cancer de col uterin din Romania, prin determinarea prezentei infectiei cu HPV.

Eisberg – Calitate elvețiană, lifestyle internațional, prospețime românească

Eisberg, sinonim în prezent în țara noastră cu ideea de salată modernă, are o vechime de un sfert de veac în România și de aproape jumătate de secol în Elveția, țara unde s-a născut.

Suntem un brand care apără dreptul la un stil de viață sănătos prin prospețime și diversitate și care, în Anul Centenarului, îi îndeamnă pe români să privească înainte, fără să uite ce au în spate.

Românii au o tradiție multiseculară legată de salate. Consumul de „sălăți” moldovenești, „sălături” muntenești și „șalate” ardelenești în Țările Române e atestat documentar în cronici și în primele cărți de bucate. Românii iubesc salatele, dar nu le-au dat niciodată rolul principal pe masa lor. Salata, până de curând, era pentru noi doar garnitura secundară de vegetale proaspete care însoțea, la masă, o friptură sau un grătar.

Aici intervenim noi și misiunea noastră. Cu o multitudine de produse – mixuri de salate, de legume și salate, compoziții de salate, toate gata spălate și ambalate, pe care trebuie doar să ți le asamblezi – în gamă, noi vrem să punem acest aliment în centrul dietei românești moderne.

Dacă sănătatea în bucate e scopul misiunii, garanția calității și a prospețimii reprezintă mijlocul acesteia. Suntem cei mai buni în a urmări, controla și verifica tot drumul salatei, de pe câmp în farfurie. Ne definim prin diversitate, prin calitate și prin siguranță - iar românii, cu ajutorul nostru, își redescoperă, dar și reinventează felul în care se hrănesc și-și oferă, rapid și sigur, timp pentru drumul lor înainte.

Eisberg înseamnă și povestea de succes al celor care au contribuit la creșterea continuă a acestui brand pe rafturile și în mintea și inima românului – oamenii din companie. Poate cel mai bun exemplu este cel al Nicoletei Scarlat, directoarea de vânzări, care și-a început activitatea la Eisberg în 2002 pe banda de producție și, 16 ani mai târziu, este parte integrantă a proceselor decizionale din companie, cu un rol inclusiv la nivelul grupului Bell (din care face parte Eisberg), și vectorul principal de comunicare publică al acesteia. Nicoleta este dovada vie că, prin muncă, talent, voință și ambiție, un român poate ajunge acolo unde-și dorește. Iar toate acestea sunt calități ale majorității românilor.