Marvel Travel. Vacante personalizate menite sa iti ofere experiente unice

Vacanta este asociata cu starea de bine. Corpul si mintea se relaxeaza, iesind din rutina zilnica. Experientele traite in vacanta sunt cele ce creeaza amintiri, emotii si fericire. De aici pleaca intreg conceptul Marvel Travel: sa iti oferim o vacanta care se potriveste perfect cu stilul tau, in care te simti bine si din care te intorci mai fericit.

Marvel Travel este un concept nou de agentie de turism care se focuseaza pe nevoile clientului. Fiecare vacanta este unica, asa cum este fiecare turist. Cu totii avem gusturi diferite, placeri diferite si un ritm diferit, de aceea credem ca vacanta trebuie sa se muleze pe profilul clientului si nu clientul pe o vacanta predefinita.

"La Marvel Travel ridicam vacanta la un alt nivel. Intai discutam cu fiecare client in parte, anticipam nevoile sale si personalizam fiecare element al vacantei in functie de cerintele si specificatiile sale. Pregatim minutios calatoria, asiguram asistenta specializata indiferent de locatie si timp, apoi la intoarcere povestim despre experienta avuta si extragem informatii care ne vor ajuta sa ii oferim o vacanta si mai buna pe viitor." Alexandra Parvu, cofondator Marvel Travel.

In materie de vacante de lux punem accentul nu doar pe opulenta. Suntem foarte selectivi cand vine vorba de hoteluri, de serviciile de transferuri, de ghizi si de companiile aeriene. O vacanta de lux iti ofera un standard superior al serviciilor, completat de experiente ce dezvaluie sarmul fiecarei destinatii vizitate.

Excelenta inseamna mai mult decat servicii superioare, atentie la detalii si eleganta. Excelenta se naste din combinatia tuturor acestor elemente pentru a crea o experienta unica si amintiri care dureaza o viata.

Autentic și personal. SunGarden Golf & SPA Resort

Ne dorim ca fiecare client ce pășește în SunGarden Resort să traiască o experiență unică, personalizată, cu totul deosebită. Ne place să credem că reușim de fiecare dată acest lucru, iar feedback-urile clienților ne susțin în această ipoteză. Totul este posibil și datorită faptului că Resortul SunGarden nu este francizat, ci este un concept născut din pasiunea și viziunea unui om incredibil, Nicolae Căpusan. El este cel care a gândit întregul concept, a modelat fiecare spațiu din locație.

Cu aceeași pasiune i s-a alăturat de fiecare dată și staff-ul, fiecare echipă fiind atent aleasă, formată din oameni pregătiti să ofere servicii de inaltă calitate, oameni empatici și deschiși să ofere experiențe personalizate clienților. Așadar, rareori veți întâlni cuvântul “nu” în locația noastră, asta pentru că, de fapt, totul este posibil atunci când oaspeții și emoțiile lor sunt focusul nostru principal.

La SunGarden Golf & SPA Resort - Cluj puteți alege dintr-o mulțime de pachete predefinite sau personalizate, atât pentru zona de SPA, Detox, Wellness, cât și pentru zona plină de aventură, sport, golf sau explorare. Și când spunem explorare, vă provocăm să vă imaginați că hotelul este poziționat într-o pajiște în mijlocul pădurii, iar toate cele 40 de hectare de teren sunt la dispoziția voastră, pentru a fi descoperite, fie în plimbări lungi, drumeții sau cu bicicleta.

De asemenea, există circuite în care puteți descoperi Transilvania și minunatele obiective turistice de care beneficiază.

Pentru iubitorii de golf, SunGarden Resort reprezintă o provocare de la început pană la sfârșit. Fiecare parcurs de golf vine cu un relief și un grad de dificultate foarte diferit, ajungând până la cele mai dificile, chiar și pentru cei mai experimentați golferi. Așadar, competițiile pe care noi le organizăm aici sunt o ocazie să ne întâlnim cu cei mai buni jucători, să ne provocăm reciproc, să testăm și să câștigăm cât mai multe premii.

Fiecare competiție se încheie în Clubhouse, o zonă amenajată chiar în primăvara acestui an, o încăpere de relaxare și networking special amenajată pentru membrii Clubului de Golf, sau la un pahar de vin, în locul pe care noi il numim ‘Piața Romană’.

Sunt extrem de bucuroasă să lucrez alături de oameni atât de pasionați și pregătiti să accepte provocări noi, să se dezvolte, să învețe și să graviteze în jurul nevoilor clienților. Cred că este cel mai important atu pe care noi, ca “familie” SunGarden Resort, îl avem. Am invățat cu toții, de-a lungul timpului, că fiecare serviciu în parte poate fi modelat în funcție de nevoile clientului, pentru că, în final, experiența lui este cea care contează. Colectăm de fiecare dată feedback din partea lor și încercăm mereu, mereu să ne îmbunătățim serviciile.

Suntem în continuă dezvoltare, și nu cred că ne vom opri vreodată. Nici nu ne dorim de fapt, căci viziunea noastră este de a crea pachete de servicii cât mai diversificate, conturate și creionate pe profilele oaspeților noștri.

Așadar, ambiții foarte mari, obiective mărețe, de lungă durată, însă și o echipă pregătită să le accepte și să dea tot ce-i mai bun pentru a transforma SunGarden Golf & SPA Resort în oaza românească ce va fi pe buzele tuturor celor care vor și apreciază experiențe ieșite din tipar, unice și personalizate în funcție de profilul lor.

Daniela Martin – Marketing Manager, SunGarden Golf & SPA Resort

Centrul de Endometrioza Wellborn, Baneasa

Endometrioza este o condiție care creaza dureri debilitante, afectand toate aspectele vieții unei femei. 

Femeile cu endometrioză sunt adesea abandonate de către medici si serviciile medicale, și poate dura ani și numeroase programari la diferiti medici până când primesc un diagnostic corect. 

1 din zece femei are endometrioză, 1 din 10 femei trăiește zilnic în durere, uneia din 10 femei i se spune că durerea este în capul ei, 1 din 10 femei nu munceste sau are probleme în relație, uneia din zece femei i s-a spus că nu se poate face nimic, astfel încât ea trebuie să trăiască în durere pentru tot restul vieții, 1 din 10 femei riscă să piardă un organ dacă endometrioza nu este tratată la timp, 1 din 10 femei are mai multe intervenții chirurgicale sau tratamente eșuate, sau a fost diagnosticata cu alte afecțiuni precum sindromul intestinului iritabil, care prezintă simptome similare. 

Operația de endometrioză este destul de complexă și, în plus față de abilitățile de excizare, necesită înțelegere și empatie. În calitate de doctor ginecolog, una din ocupatiile mele este tratamentul endometriozei și impactul acesteia asupra vieții pacientelor mele. Este responsabilitatea mea să ofer un tratament individual, bazat pe circumstanțele personale ale pacientei mele. 

Datoria mea de medic este bunăstarea pacienților mei și, când am de a face cu paciente care au endometrioza, mă asigur că toate nevoile lor sunt adresate. Am o abordare prietenoasă și îmi implic pacientele în planurile lor de tratament. Mă așez și vorbesc cu ele și, când este necesar, desenez imagini ale anatomiei lor și explic în detaliu planurile de tratament și de ce este nevoie de ele. 

În calitate de medic, nu tratez doar endometrioza, ci și ascult pacientele mele. Le ascult preocupările, grijile și lucrez împreună cu ele și cu familiile lor pentru a dezvolta un plan eficient de a ajuta la tratarea stării lor. Mă mândresc cu munca mea și mențin relații pe termen lung cu pacientele mele, comunicând cu ele și ajutându-le să-și gestioneze starea și să-și îmbunătățească viața. 

Dr. Gabriel Mitroi, Coordonatorul Centrului de Endometrioza Wellborn

Minunat by Irina. O poveste de design românesc

Minunat by Irina este o poveste de design care se articuleaza in jurul a 3 cuvinte: a invata, a impartasi, a crea. Esarfele de lux Minunat by Irina poarta motive inspirate din folclorul românesc.

"Ca expatriat, am colectionat obiecte traditionale românesti, iar, la un moment dat, am inceput sa desenez forme in raport cu creatiile populare românesti". Irina Dulgheru, designer si proprietar al brandului.

In colectiile de esarfe se gasesc povesti noi, desenate cu simboluri stravechi asezate in vârste, grafisme reprezentand natura –flori, pasari, grafisme ale unor piese de port popular remarcabile redesenate (de exemplu, camasa cu maneca rasucita de Vrancea, fota brodata cu tel din Mehedinti).

Designul nu doreste sa inlocuiasca traditia , ci sa o retraiasca, sa trimita pe o cale usoara (accesoriul de moda), in toate colturile lumii. Cadoul ideal dinspre straini spre români sau intre români, esarfele au ajuns departe, în mâinile românilor care se întorc rar in tara, adaugând emotie acestei aventuri.

Luxul si modul de fabricare s-au impus din pasiunea pentru textile a designerului. Matasea - muselina sau twill- identice cu ale marilor case de moda ; experienta de 80 de ani in domeniu a fabricantului asigura imprimarea digitala la cel mai inalt nivel in Europa si finisarea remarcabila a esarfelor. Circuitul scurt -designul si fabricarea care se fac in acelasi oras, dau mândria de produs european.

Din dor si dragoste pentru locurile in care traieste, Minunat by Irina investeste toate resursele pentru a crea serii limitate cu cât mai multe designuri noi in colectia anuala care se regaseste incepand cu luna noiembrie la My Romanian Store, str. Episcopiei nr 6, Bucuresti.

Ruvix. O poveste frumoasă care arată că în România chiar se poate

Ruvix s-a născut în anul 2014, atunci când cei trei prieteni, Elena Matei, Cristian Rădulescu și Alexandru Ciobică, au decis că-și doresc ceva al lor, să producă fizic un bun. Deși nu aveau vreun fel de experiență în domeniul antreprenoriatului sau în domeniul în care urmau să activeze, au reușit cu multă muncă și perseverență să creeze ceva. Ceva ce pentru unii înseamnă astăzi tricouri mișto, pentru alții un partener de încredere, iar pentru cei care lucrează la Ruvix, o nouă familie.

S-au avântat în imprimeria textilă cumva pe picior greșit, pentru că și-au folosit toți banii strânși pe niște utilaje care aveau să nu le fie de folos. Totuși au mers mai departe, chiar dacă poate toate semnele spuneau că trebuie să renunțe. Au investit fiecare bănuț încasat din vânzările online și au reușit să cumpere utilaje potrivite pentru nevoile companiei.

Anii au trecut, utilajele s-au înmulțit, iar echipa a crescut. Ruvix se laudă acum cu o echipă de 18 oameni și cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro pe grupul de firme. Dintr-un apartament cu două camere minuscule, au ajuns la cel de-al patrulea sediu, o superbă casă de pe strada Aurel Vlaicu, în care zilnic răsună voia bună.

Anul acesta, Ruvix a mai bifat un lucru super mișto. CEL MAI MARE TRICOU DIN LUME! Acesta are 80x100m, iar pentru coaserea lui s-au folosit 2 km de ață. Tricoul a fost făcut cadou lui Cristian, de către prieteni, cu ocazia aniversării lui.

O poveste frumoasă care arată că în România chiar se poate! Se poate dacă îți dorești, dacă perseverezi și iubești ceea ce faci.

Proud to be Ruvix. Proud to be Romanian!