Gáspár György. Revoluția relaționalã în România

credit foto Paul Buciuta

credit foto Paul Buciuta

‘Fiecare dintre noi cărăm în minte o poveste despre cine suntem, ce merităm și unde putem ajunge în această viață.

Pasajele de început le scriem din primele zile de viață, continuăm să adăugăm altele noi pe măsură ce descoperim viața și ne oglindim psihologic în relațiile care ne cresc.

Indiferent cine suntem și ce nume purtăm avem responsabilitatea de a edita conștient această poveste psihologică pentru a face loc tuturor părților care descriu istoria personală și care ne ajută astfel să descoperim cine suntem, cu adevărat.’ Gáspár György

Gáspár György este psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional, cu specializare în hipnoza clinică, psihoterapia de familie şi psihoterapia integrativă. Profesează în domeniul sănătăţii relaţionale de peste zece ani, și este cel ce a introdus conceptul de #RevoluțiaRelaționalãÎnRomânia.

Membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, unde coordonează programul de formare în psihoterapia familiei, este responsabil pentru dezvoltarea strategiei de colaborare europeano-americană în domeniul psihologiei şi al psihoterapiei relaţionale, dar și autor al lucrãrilor "Copilul invizibil", "Revoluția iubirii", "Mindfulness Urban", "Love is fun".

Are un parcurs atipic în alegerea carierei, dar considerã cã nu ar fi fãcut nicio altã meserie cu mai multã dãruire. A terminat Facultatea de Psihologie din cadrul Universitãții "Babeș Bolyai" la Cluj, urmând ca apoi sã fie fondatorul platformei Pagina de Psihologie.

În toamnã, pregãtește cel mai mare eveniment al sãnãtãții relaționale, #EpicTalk2019.

www.paginadepsihologie.ro

Brandul Viva Coco. “Bunătatea naturii, în cea mai pură formă, direct la tine acasă”.

Pentru cei care aud pentru prima dată, brand-ul VivaCoco este cel mai bine asociat cu calitatea premium a produselor din nucă de cocos – punând la dispoziție un ulei de cocos 100% natural, brut nerafinat, extra-virgin, presat la rece.

Uleiul de nucă de cocos și alte produse pe bază de nucă de cocos oferă beneficii uimitoare pentru sănătate. Printre acestea amintim: stabilizarea cantității de zahăr din sânge, scăderea colesterolului rău, îmbunătățirea sănătății pielii și chiar ajută și la scăderea în greutate. Dar eficiența acestor beneficii este direct legată de calitatea uleiului. Cu alte cuvinte, uleiul de cocos este un super-aliment delicios și nutritiv.

Uleiul de nucă de cocos nerafinat este fabricat din nucă de cocos proaspătă.

Doctor Deliana Predoi - Excelenta in Reproducere Umana Asistata, Reteaua Medicala Wellborn

‘Cu o experiență medicală validată prin tratarea a mii de cazuri de infertilitate, parcurg, alături de pacienții mei, toate etapele necesare soluționării celor mai complexe diagnostice: analiza istoricului medical, interpretarea rezultatelor pentru posibile eșecuri în cazul unor proceduri deja efectuate, consiliere constantă, stabilirea și efectuarea planului de investigații (imagistică medicală), crearea unui plan de tratament personalizat, precum și monitorizarea constantă a rezultatelor.’ Doctor Deliana Predoi

Medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in vitro, cu competenta in ecografie obstetricala-ginecologica si colposcopie, Dr. Deliana Predoi realizeaza la Wellborn diagnosticul problemelor prenatale si monitorizarea sarcinilor.

Rețea Medicală formată din spitale, clinici și centre de excelență, un brand Românesc care funcționează de peste 20 de ani, Wellborn este singura care are in componenta doua Centre de Reproducere Umana Asistata.

Sansele de reusita a procedurilor de Reproducere Umana Asistata depind atat de expertiza medicilor, de gradul de performanta al echipamentului, cat si de varsta pacientei.

Wellborn are o rata de success la standardele clinicilor europene de prestigiu, chiar si pentru femeile de peste 35 de ani.

Dr. Sorana Barbu Tecuceanu, medic specialist ortodont în Clinica de Reabilitare Orală Prof. Dr. Barbu

Zâmbetul este cartea de vizită pe care o oferim celor din jur, tocmai de aceea ne dorim să avem un zâmbet perfect, frumos și sănătos. De cele mai multe ori vestea că trebuie să porți un aparat dentar te sperie, deoarece aparatele dentare clasice sunt inestetice și incomode. Însa, lumea stomatologică fiind într-o continuă dezvoltare, datorită tehnologiei avansate apar alternative moderne în detrimentul tratamentelor clasice. Astfel, o alternativă modernă și mai puțin vizibilă la aparatele dentare clasice este aparatul ortodontic Invisalign®.

Dr. Sorana Barbu Tecuceanu, medic specialist ortodont în Clinica de Reabilitare Orală Prof. Dr. Barbu, în urma obținerii certificării Invisalign® în anul 2014, a adoptat acestă tehnică de aliniere a dinților în poziție corectă, situându-se printre primii medici ortodonți din România care utilizau acest tratament.

Tratamentul cu aparatul ortodontic invizibil poate dura între 9 - 18 luni, în funcție de complexitatea acestuia.  Cum funcționează mai exact acest tratament? Cu ajutorul tehnologiei avansate din ziua de azi, se reconstituie planul de tratament personalizat utilizandu-se imaginile computerizate, apoi se crează o serie de aliniatori transparenți ce îmbracă perfect fiecare dinte în parte, o serie ce conține mai multe modele de aliniatori. Aceste modele sunt special concepute cu scopul de a modifica poziția inițială a dinților. În timpul acestui proces de transformare, pacientul trebuie să poarte aparatul ortodontic 20 - 22 ore / zi.

Care sunt beneficiile aparatului ortodontic invizibil? În primul rând, timpul petrecut în cabinetul stomatologic este redus, deoarece aparatul dentar transparent nu conține brackets, sârme metalice care trebuiesc ajustate. Un control o dată la 4-6 sâptămâni e suficient pentru ca medicul stomatolog să constate dacă tratamentul decurge conform planului stabilit. În al doilea rând, pacienții optează pentru utilizarea acestei metode de îndreptare a dinților datorită aspectului delicat pe care îl conferă.

Confortabil, transparent şi detaşabil – sistemul Invisalign transformă zâmbetul fără a perturba viaţa.