Clinica Eliade, Împlinirea unui vis

'Clinica Eliade reprezinta spatiul si timpul in care Universul “a aranjat” sa se intalneasca pe aceeasi lungime de unda, oameni adevarati si idei inovatoare, intuitie si incredere, pasiune si entuziasm, bucurie si daruire, deschidere si implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit sa se reuneasca si sa se organizeze intr-o sincronicitate perfecta pentru ca acest proiect sa prinda viata.

Aceasta coregrafie cosmica, aceasta lucrare de arta, asa cum imi place sa denumesc acesti ani de creatie pura, astazi, intra in manifestare pentru dumneavoastra.

Imi doresc din tot sufletul ca intensitatea emotiilor la care am vibrat in fiecare clipa si pe care le-am manifestat in fiecare clipa pe parcursul acestui proiect, sa va insoteasca in calatoria ELIADE si sa serveasca scopurilor dumneavoastra cele mai inalte in vindecarea interioara si evolutia spirituala!

Clinica Eliade este un moment important in implinirea unui vis care valseaza cu mine, in viata mea, de foarte multi ani; este un buchet de experiente, provocari, emotii, temeri, caderi si ridicari, impliniri si esecuri, lectii de viata, descoperire si evolutie personala.

Pentru toate acestea multumesc vietii, care prin privilegiul de a-mi oferi in calatoria mea in aceasta existenta 4 copii, nu 4 copii, ci 4 baieti care au devenit cea mai mare provocare de viata in toate sensurile. Ei au fost, prin toate problemele si situatiile la care m-au supus, principalul motor pentru cautarile mele si cea mai mare reusita in acest drum al curiozitatii si a unei dorinte nelimitate de a gasi solutii in afara celor clasice, referindu-ma aici la aspectul starii de sanatate si al vindecarii.

Clinica Eliade este o intalnire sacra intre echipa noastra si dumneavoastra. Este acel spatiu special creeat, in care scopul nostru cel mai inalt este ca cel mai frumos potential de sanatate al dumneavoastra sa poata fi descifrat, inteles si adus la suprafata. Va dorim ca acesta sa se exprime si sa curga liber, astfel incat sa atingeti starea de sanatate si bucurie si sa o mentineti in mod armonios in viata dumneavoastra.

Este starea in care toate sistemele dumneavoastra – fizic, emotional, mental – sa-si gaseasca echilibrul si sa-l manifeste armonic in relatia cu dumneavoastra insiva, cu toti si tot ce va inconjoara si cu acest nepretuit dar pe care-l experimentam, numit viata!

Viziunea noastra este sustinuta de fiinte minunate – ca oameni si profesionisti, care impartasesc si sunt conectati intre ei prin acelasi sistem de VALORI inalte.

Ne recomanda si ne sustin:

Integritatea, Responsabilitatea, Empatia, Daruirea, Pasiunea, Entuziasmul, Creativitatea, Increderea si Prietenia, Respectul si Toleranta.

Suntem profund motivati AICI si ACUM pentru implinirea nevoilor dumneavoastra.
Insufletiti de aceste valori, alegem sa daruim stari care fac diferenta. Alegem sa evoluam impreuna pentru o lume mai buna, mai deschisa, mai iubitoare, cu oameni sanatosi si fericiti, experimentand viata in armonie cu ei insasi si cu intregul Univers'.

Cristina Teodora Timis, Fondator