Gáspár György. Revoluția relaționalã în România

credit foto Paul Buciuta

credit foto Paul Buciuta

‘Fiecare dintre noi cărăm în minte o poveste despre cine suntem, ce merităm și unde putem ajunge în această viață.

Pasajele de început le scriem din primele zile de viață, continuăm să adăugăm altele noi pe măsură ce descoperim viața și ne oglindim psihologic în relațiile care ne cresc.

Indiferent cine suntem și ce nume purtăm avem responsabilitatea de a edita conștient această poveste psihologică pentru a face loc tuturor părților care descriu istoria personală și care ne ajută astfel să descoperim cine suntem, cu adevărat.’ Gáspár György

Gáspár György este psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional, cu specializare în hipnoza clinică, psihoterapia de familie şi psihoterapia integrativă. Profesează în domeniul sănătăţii relaţionale de peste zece ani, și este cel ce a introdus conceptul de #RevoluțiaRelaționalãÎnRomânia.

Membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, unde coordonează programul de formare în psihoterapia familiei, este responsabil pentru dezvoltarea strategiei de colaborare europeano-americană în domeniul psihologiei şi al psihoterapiei relaţionale, dar și autor al lucrãrilor "Copilul invizibil", "Revoluția iubirii", "Mindfulness Urban", "Love is fun".

Are un parcurs atipic în alegerea carierei, dar considerã cã nu ar fi fãcut nicio altã meserie cu mai multã dãruire. A terminat Facultatea de Psihologie din cadrul Universitãții "Babeș Bolyai" la Cluj, urmând ca apoi sã fie fondatorul platformei Pagina de Psihologie.

În toamnã, pregãtește cel mai mare eveniment al sãnãtãții relaționale, #EpicTalk2019.

www.paginadepsihologie.ro

Brandul Viva Coco. “Bunătatea naturii, în cea mai pură formă, direct la tine acasă”.

Pentru cei care aud pentru prima dată, brand-ul VivaCoco este cel mai bine asociat cu calitatea premium a produselor din nucă de cocos – punând la dispoziție un ulei de cocos 100% natural, brut nerafinat, extra-virgin, presat la rece.

Uleiul de nucă de cocos și alte produse pe bază de nucă de cocos oferă beneficii uimitoare pentru sănătate. Printre acestea amintim: stabilizarea cantității de zahăr din sânge, scăderea colesterolului rău, îmbunătățirea sănătății pielii și chiar ajută și la scăderea în greutate. Dar eficiența acestor beneficii este direct legată de calitatea uleiului. Cu alte cuvinte, uleiul de cocos este un super-aliment delicios și nutritiv.

Uleiul de nucă de cocos nerafinat este fabricat din nucă de cocos proaspătă.

Danube Caviar. Standardul superior de calitate a caviarului romanesc, de peste 25 de ani

Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura. Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnici si studii din domeniul acvaculturii.

Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium.

Pentru ca activitatea noastra ia in considerare mediul inconjurator, echipa noastra utilizeaza surse regenerabile de energie si cele mai eficiente tehnici de exploatare ale resurselor naturale. Alaturi de acestea, suntem implicati in proiecte de conservare si repopulare cu sturioni a Dunarii si a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Cu o experienta vasta in domeniul acvaculturii si sturioniculturii, echipa noastra a efectuat un numar mare de cercetari stiintifice. Acestea au contribuit, de-a lungul timpului, la obtinerea celor mai bune rezultate in cresterea si reproducerea sturionilor si la procesarea unor produse de calitate superioara.

Confort Merino. Afacere romaneasca care înseamnă, mai presus de orice, o familie.

La început eram doi tineri pasionați de manufactură care, odată cu nașterea primului copil - astăzi o domnișoară zglobie de 9 ani - am fost binecuvantați cu pasiunea pentru o viață sănătoasă.

Confort Merino s-a născut din dorința de a-i asigura fetiței noastre un mediu cât mai curat și mai natural în care să se dezvolte armonios. Am început cu o saltea, creată cu mâinile noastre, din materiale alese cu grijă, pentru ca puiul nostru să aibă parte de cel mai sănătos somn posibil.

Ne-am îndrăgostit de lână pentru simplitatea și puritatea sa naturală și o prețuim pentru calitățile sale vindecătoare. In final am devenit dependenți și nu ne putem împotrivi sentimentului confortabil pe care lâna ni-l oferă.

Animați de pasiunea pentru o viață sănătoasă, ne-am dedicat de la început dezvoltării unor produse excepționale pentru pat, naturale și confortabile care să ofere un somn de calitate.

Astăzi, produsele Confort Merino sunt rezultatul muncii depuse de o echipă minunată ce împărtășește cu pasiune aceeași viziune, de a schimba modul în care lumea percepe produsele din lână.

Din 2014, an în care ideea noastră s-a conturat într-o afacere concretă și până în prezent, am reușit să dăm viață unei comunități minunate de români care iubesc produsele naturale din lână. Avem alături de noi și prieteni care au descoperit pentru prima dată lâna și beneficiile sale, devenind dependenți la rândul lor de confortul ce îl pot obține folosind produsele Confort Merino.

Produsele fabricate în secția proprie de producție sunt concepute de noi, aducând permanent îmbunătățiri. Folosind materie primă de cea mai bună calitate și lucrând cu mare atenție la detalii, am reușit să aducem pe piață produse excepționale pentru pat, fiind foarte bine primite de partenerii noștri externi din Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Olanda, Spania, Elveția, Ungaria și Statele Unite.

Produsele Confort Merino sunt fabricate în Piatra Neamț, folosind cele mai bune materiale – Lâna Merinos și Bumbacul Organic. În secția proprie de producție sunt concepute și realizate pilote, perne, protecții saltele și saltele adiționale. Avem experiență în manufactură, dar și în producție de serii mari.

Produsele sunt atent lucrate, mare parte din procesul de fabricație fiind manual.

Doctor Deliana Predoi - Excelenta in Reproducere Umana Asistata, Reteaua Medicala Wellborn

‘Cu o experiență medicală validată prin tratarea a mii de cazuri de infertilitate, parcurg, alături de pacienții mei, toate etapele necesare soluționării celor mai complexe diagnostice: analiza istoricului medical, interpretarea rezultatelor pentru posibile eșecuri în cazul unor proceduri deja efectuate, consiliere constantă, stabilirea și efectuarea planului de investigații (imagistică medicală), crearea unui plan de tratament personalizat, precum și monitorizarea constantă a rezultatelor.’ Doctor Deliana Predoi

Medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in vitro, cu competenta in ecografie obstetricala-ginecologica si colposcopie, Dr. Deliana Predoi realizeaza la Wellborn diagnosticul problemelor prenatale si monitorizarea sarcinilor.

Rețea Medicală formată din spitale, clinici și centre de excelență, un brand Românesc care funcționează de peste 20 de ani, Wellborn este singura care are in componenta doua Centre de Reproducere Umana Asistata.

Sansele de reusita a procedurilor de Reproducere Umana Asistata depind atat de expertiza medicilor, de gradul de performanta al echipamentului, cat si de varsta pacientei.

Wellborn are o rata de success la standardele clinicilor europene de prestigiu, chiar si pentru femeile de peste 35 de ani.